Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

  • 0
Tadas_Bratka

Išspręsta

Klausimas

Tai va, bandau sugrįžti į serverį ir esu užmiršęs klausimo atsakymą. Pabandžiau tą sarg.lt/lost/ .. Administracija parašė : "niekas netinka" ir poto neatrašo... Taip, gal aš blogai kažką parašiau, bet ar nebūtų įmanoma pabandyti gauti daugiau įrodymų, kad ten mano acc ir niekam neatiduotas ir nescamintas ar panašiai... Aktyvumo nebūta keli mėnesiai. Nebūtų galima gauti į gmail'ą ant kurio esu užsiregistravęs klausimo atsakymą ar panašiai... Tikrai nesinori tiek pražaidus kurtis naujo accounto, tuolabiau "pridoneitinęs" esu ant šito accounto. Kas padės atgauti, tikrai būsiu širdingai dėkingas ir tikrai atsilyginsiu !!!  :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

10 atsakymai(-ų) į šį klausimą

Rekomenduoti pranešimai

Juokas juokais, bet galėtų ir atrašyti..

Ir man taip yra buvę, dar tame sarg.lt/lost rodo kad parašyti buvusį atsakymą į klausimą ir vat sako, nieko neturiu kas yra buvę, tai taip ir aš neatgavau senos paskyros :/

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Taigi ne visada gi būna ONLINE administracija,ne visiems sugeba atrašinėti ir nevisiems padeda,nes aš manau,kad tikrai daug žmonių rašo jam į skype.  O jeigu pamiršai viską tai prastą atminti turi brolau,pamėgink prisimint ir tiek..

Nežaidęs nuo 2013-08-13 buvau, tuolabiau man tokie dalykai nerūpėjo tai ir išgaravo iš galvos. Apie atmintį tai nieko nepasako.. :)

 

Dažniausiai taip ir atrašo "aj neturiu čia ką daugiau kalbėt". Bet jei paklausi "kaip kiek tau dabar pervest už admin?" tai net į telefoną paskambins (iš kur nr gauna nzn) :'D Tipiniai versliūgos lietuvos

Joo, neblogai pasakyta :D

Nieko hebryte, dėkui visiems už pagalbą pagaliau prisiminiau savo klausimo atsakymą savo pastangomis ! :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...