Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Narkoman_Weed

Prailginti mokslo metai?

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, tai šiandien, apie prailgintus mokslo metus. Žinių portaluose kalbama, apie 10dienų mokslo metų pailginimą, už tai, penktadienį mažiau pamokų. Tos 10 dienų bus skiriamos, ne naujoms temoms, o senom įtvirtinti, taip jie mano jog mes žinias labiau įsisamoninsim ir geriau viską mokėsim.

 

Mano nuomonė:

Nu tai bl**, ką jie mąsto išviso? 

patys pirdalei atsėdėją 11 klasių, dabar nori ilginti mums,

tegul kąnors geresnio padaro, galvoja kaip pensininkam algas grąžint o ne prie mūsų kibt

 

daunai vpš, ką mes jiem blogo padarėm?

 

 

http://lzinios.lt/lzinios/Mokslas-ir-svietimas/mokiniu-laukia-ilgesni-mokslo-metai/197800

 

 

kokia jūsų nuomonė?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Ta prasme tie tavo "piradalei baige 11 klasių" ištikrųjų baigę visokius VU, MRU ir t.t o dėl prailgintų mokslo metų tai ar taip ar taip birželio mėnesį mažai kas eina į pamokas, kadangi birželio pradžioj jau išvesti pusmečiai būna, na o jei mažiau pamokų bus, tai bus išvesti pirmą birželio savaitę manau vistiek, po to tiesiog nebeeini ir viskas, bent jau mano mokykloj yra taip, kadangi būna ne pamokos paskui, o tiesiog veiklos visokios.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Na šiaip negyvenu Lietuvoj, bet jei gyvenčiau tikrai būčiau pasipiktinęs tokiu dalyku... Tai iš tikro yra gryniausia nesąmonė jie lyginasi prie užsienio valstybių nors jie nežiūri kokios sąlygos ten ir kokios Lietuvoj.. Na žodžiu visiška nesąmonė..

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

hahaha jeigu lygina su kitomis europos šalimis. tegul algas sulygina. nes algu skirtumas 1:3 o kainu beveik 1:1 . Kimba prie tų, kurie negali išreikšti nuomonės, o jeigu ir išreikš tai niekas neklausys ...

Sakai lyginti algas kai mūsų ekonomika atsilieka 50 metų :D Mes dar tik 25 metai kaip nepriklausomi ir pagalvojus apie tai, tai mes labai gerai laikomės, kadangi vystomės kaip valstybė tik tuos pačius 25 metus, o kitos valstybės tokios kaip Prancūzija, Olandija, Anglija ir t.t Vystosi šimtus metų, todėl kaip ir sakiau, nėra ko lyginti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Tegul visų pirmą visur mokyklas sutvarko, kaip užsienyje ar kažkas tokio, kad būtų kokie baseinai, sporto klubai ir panašiai, tada sutykčiau. Dabar kaip kalėjimas koks, nei pramogų nieko, dar čia kažką įtvirinti reikia. Pvž vokietijos ar anglijos daugumą mokyklų nepalyginsi su lietuvos :/

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Mhm , na kai gyvenu UK ir mokausi iki liepos 27 dienos tai kazkaip ne taip jau jus cia ir skriaudzia , bent jau prisimininsit labiau ka ismokot , maziau verksit kokie sunkus mokslai . 10 dienu nelygu dviems menesiams ,taip kad matau jau pakentesit tas 10 dienu.

sakai mažai? Tu galvoji Lietuvoje taip anksti kaip Anglijoje šilti orai būna? Anglijoje net ir žiema ne tokia šalta..

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...