Eiti į turinį
Gazas_Berlingo

Tolimųjų reisų vairuotojų direktorius

Rekomenduoti pranešimai

Labas vakaras,

 

Taigi, buvo renkamas tolimųjų reisų vairuotojų direktorius. Ši pareiga / privilegija atiteko man, vis gi tai pirmasis šio darbo direktorius. Iš pradžių, maniau, kad bus gan sudėtinga jį išrinkti - tiek daug norinčių, o ir kriterijus turėjau sugalvoti kitokius, nei yra taikomi dabar. Žinoma, aktyvumas ir veikla buvo patys pirmieji. Kaip ir minėjau, galvojau, kad bus sudėtinga išrinkti direktorių, tačiau jau po pirmos ar antros stebėjimo dienos jau buvau daugmaž įsitikinęs, kas juo taps. Kalbant apie kandidatus ir norinčius, tai anketų buvo 4 puslapiai, todėl ir kandidatų nusprendžiau atrinkti daugiau. Taip būtų sąžiningiau, negu per įprastus rinkimus. Kaip susitarę visi rašėte apie nelegalius krovinius. Anketos buvo įdomios ir originalios :) Naujajam direktoriui tikrai bus ką veikti atrenkant darbuotojus ir vadovaujant šiam darbui :)

 

 

Jūsų dėmesiui kandidatai:

 

 

Danny_Williams - Patiko tavo anketa, su geromis ir naujomis idėjomis. Kas įdomiausia visi pateikėte visokių sprendimų kaip spręsite NON RP problemas, kai fūristams teks judėti per miestą. Įvairiausi variantai, bet... Nė vienas praktiškai nesilaikėte KET. Tu buvai ne išimtis. Suprantu, kad dirbi Cosa Nostra, ten gi taisyklių nėra, bet kam rašyt, kaip viską tvarkysi, jei pats nesusitvarkai. Tai va. Aktyvumas neblogas 250min +, tačiau tikrai ne pats geriausias. Dirbdamas mafijoje šaudei mieste, rinkaisi lengvus taikinius (beginklius naujokus), erzinai teisėsaugą ar tiesiog varinėjai po miestą. Veikla nepasižymėjai, aktyvumu irgi, tačiau tavo gera anketa leido patekti į kandidatus :)

 

 

Mantis_Briedys - Vėl esi kandidatas. Patiko tavo motyvai, kodėl nori būti direktoriumi. Su aktyvumu buvai vienas geresnių. 400min+. Kaip ir praeitas kandidatas nesilaikei KET. Daug laiko praleidai pas draugus mašinose arba pats tiesiog keldavai ridą. Dalyvavai veiksme kartu su The Ballas gauja. Žengei įdomų žingsnį, kai man parašei, ar nieko tokio, jei neprisijungsi. Tai kaip suprast? Esi toks savim pasitikintis, kad, manai, kad esi kandidatas? Nieko tau dėl to ir neatrašiau, tavo vietoj tokių dalykų daugiau nerašyčiau tam, kuris renka direktorių. Ar tu tikėjaisi, kad parašysiu ,,Ne, nieko tokio, gali nesijungt''? Sėkmės kitą kartą.

 

Armandas_Coolx -  Taip pat daug parašei, kodėl nori tapti direktoriumi. Gražūs norai, tačiau nelabai ypatinga veikla. Su aktyvumu kartais net aplenkdavai būsimą direktorių, tačiau kas iš to, kad kai tik padarydavau tave /pzu tu visada būdavai mašinoje. Arba keleivio vietoje arba pats keldavai ridą. Matyt tai ir yra tavo nuolatinė veikla, net negalvojai, kad gali tapti kandidatu. Kiek pažiūrėdavau, vis tiek keldavai ridą ir buvai mašinoje. Nieko ypatingo pasakyti negaliu, nes nieko kito ir nenuveikei :) Sėkmės kitą kartą.

 

Vladimir_Panetna - Anketa buvo įdomi, tačiau žaidime tavęs nesutikau.

 

Darkflame_Rabbit -  Gera anketa, gražiai motyvuota. Aktyvumas buvo vidutinis. 295min +. Dalyvavai klubo veikloje, stuntinai su motociklu arba tiesiog rodei puikų NON RP. Vėliau sėdai į kalėjimą, ten laiką leidai šratasvidyje. Veikla nelabai išsiskyrei ir dėl to turbūt nepasižymėjai.

 

Andrey_Bronislav - Svarstėme, ar atrinkti tave ar ne. Nusprendėme leisti tau pabandyti. Anketoje per daug naujų idėjų nebuvo, bet anketa buvo lengvai skaitoma ir įdomi. Aktyvumas pats geriausias iš visų kandidatų. Jis siekė 700min ir daugiau. Kadangi esi IMM valdžioje, dažnai sukurdavai veiksmo mafijos nariams. Grobėte žmones, šaudydavote, tada visi draugiškai sėsdavote į kalėjimą. Moki gerai ir greitai surinkti žmones, jiems vadovauti. Turi tvarkingą komandą, to tikimės ir TRV. Trumpai tariant tavo nuolatinė veikla, užimtumas mafijos nariams suteikė tau progą pabandyti vadovauti tolimųjų reisų vairuotojams. Tikimės, kad komanda klausys ir sugebėsi juos laikyti paklusnius ir motyvuotus kaip, kad sugebi padaryti dabar. Matėsi, kad labai stengeisi ir parodei norą. Tai užtikrino tau direktoriaus vietą,  Linkime pakloti gerus pamatus ir įrodyti, jog esi vertas šios direktoriaus vietos. Sėkmės :)

 

Lance_Burton - Taip pat tikriausiai net nenumanei, kad gali būti. kandidatas. Laiką leidai GP bazėje, vykai į iškvietimus ir pardavinėjai ginklus. Pražaisdavai po 120min ir daugiau. Veikla neišsiskyrei, tai vat tiek.

 

Appibendrinus- Anketos buvo stiprios ir įdomios, iš kandidatų tikėjausi kažkiek daugiau, tačiau aš negaliu jiems pasakyti ir sureguliuoti ką veikti. Visi, kurie nepateko, stenkitės, taisykite klaidas ir siekite ko norite.   :)

 

Naujasis TRV direktorius - Andrey_Bronislav

 

Sveikiname

 

9c8fd6546b81346070d493b642e287c7610.jpg

  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...