Eiti į turinį
Gazas_Berlingo

Taksi pirmos firmos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Labas,

 

Buvo renkamas pirmosios taksi firmos direktorius. Tomukas_Meskutis kartu su pavaduotoja nusprendė pabaigti direktoriavimo karjerą ir leisti pabandyti kitiems. Rinkimai buvo gana įdomūs ir sklandūs, nes kandidatai užsiėmė gera veikla, buvo aktyvūs. Anketų sulaukėme 3 puslapių. Sudėtingiausia buvo su naujų idėjų pasiūlymais, daugelis daugmaž siūlėte tai, kas jau yra arba rašėte ,,Sugalvosiu paskui''. Buvo ir tokių, kurie pateikė naujų idėjų, all in all - neblogai ir net visai gerai. Pereikime prie kandidatų:

 

Vilius_Nitro - labai patiko tavo anketa, joje puikiai atskleidei savo patirtį ir sugebėjimus valdyti komandą. Esi ginklų prekeivių įgaliotinis. Siūlyčiau šiame poste ir pasilikti ir bandyti siekti daugiau. Kodėl? Buvai pats neaktyviausias. Daug kartų stovėjai AFK, atsijunginėjai arba tiesiog sukai ratus po miestą nieko ypatingo neveikdamas, tačiau anketas pildyti tikrai sugebi :)

 

 

Gytis_Han - kai pradėjau stebėti buvai pražaidęs 151min. Dirbi tolimųjų reisų vairuotoju. Gauni daug palaikymo iš žmonių. Patiko, kad dirbdamas laikeisi kelių eismo taisyklių ir stengeisi krovinius pristatyti saugiai ir greitai. Buvo momentas, kai tyčiojaisi iš FTB, kurie tave sustabdė patikrai. Kalbant apie aktyvumą jis viršijo 218min ir daugiau. Visą laiką dirbai. Nežinau ar iš tiesų taip visada dirbi ar tiesiog per rinkimus. Užkliuvo vienas dalykas, kai su kažkuo rašinėjaisi apie ,,botą''. Tada tavo kolega staiga nutilo ir daugiau nesirašėte. Vėliau buvai įsibuginęs į sieną ir stovėjai afk. Viskas būtų tikrai gerai, tačiau buvo geresnis kandidatas, kuris labiau atsiskleidė kaip taxi direktorius. 

 

 

Robertss_Samp - anketoje radau keletą neblogų idėjų. Buvai ne pats aktyviausias ir kai tik prisijungiau sėdėjai pas draugą mašinoje keleivio vietoje. Matyt, man prisijungus nusprendei, kad reikia būti aktyvesniu. Kalbant apie KET, kas yra būdinga taksistams tau tai visiškai negaliojo. Važiavai kaip norėjai ir kur norėjai. Buvai nelabai aktyvus ir visiškai nesilaikei KET. Sėkmės kitą kartą.

 

 

Gytis_Junior - gera, tvarkinga ir išsami anketa. Kai pradėjau stebėti buvai pražaidęs 169min ir aktyvumas tik didėjo. Sąžiningai dirbi mediku. Daug laiko praleidai laukdamas žaidėjų greito atsiradimo vietose. Praktiškai visą laiką. Važinėdamas laikeisi KET. Vienu momentu tikriausiai tau atsibodo dirbti, todėl įšokai į jūrą ir nusprendei paplaukioti su darbine uniforma. Taip pat iš kažkur ištraukei freeway motociklą ir tiesiog važinėjai po /tpbull dykumas. Aktyvumą laikei gerą, veikla per daug irgi nesikeitė, tačiau būsimas direktorius atsiskleidė labiau ir jam pavyko tave nugalėti šiuose rinkimuose. Šiaip, gautum antrą vietą :)

 

Nik_Nikas - pradėjus stebėti iš karto buvai realiausias kandidatas į direktoriaus postą. Visų pirma tai, jog iš karto buvai pats aktyviausias ir antra - tu jau turėjai taksi įgaliotinį. Man patiko, kad visada dirbai, maloniai bendrauji su žmonėmis, kantriai lauki klientų. Praktiškai visada būni ,,piko zonose'', kur daugiausia žmonių. Dažnai skelbi taksi reklamas ir toliau pats dirbi. Buvo momentas, kai nedarei nieko, tiesiog buvai ant taksi bazės stogo, tačiau tai nesutrukdė laimėti nesutrukdė laimėti šių rinkimų, nes ėjai ir toliau atlikai taksisto pareigą. Taigi aktyvumas, taksisto patirtis, KET laikymasis ir geriausia veikla leido tau laimėti šiuos rinkimus. Sveikinu ir linkiu gero bendradarbiavimo su kita firma.

 

20753fdc43c782fb4fab8cbdb3bc8fa0851.png

 

 

DPKT

  • Haha 1
  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...