Eiti į turinį
Dan_Karambit

Kokį kompiuterį pirkti?

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, nusprendžiau pirkti stacionarų kompiuterį ir noriu jūsų iš žinančių paklaust, ar galit kažką pasiūlyta neblogo už 400 eurų? Ta prasme, jog pavilktų normaliai ir visokius žaidimus, kaip cs:go ant aukščiausių grafikų, programas normaliai ir panašiai...

Mano variantas, ką aš radau: http://www.kilobaitas.lt/KILOBAITAS_staliniai_/Kilobaitas/Kompiuteris_Zaidimams_X4_/_A/ZAIDIMAMS_X4_/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_407&ID=358855

Manau, jog neblogas šitas pasirinkimas. Ką manote? O gal jūs kažką turit pasiūlyti? :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

turiu va lygiai toki pat kur tu cia idejai. Ka galiu pasakyt:

su zaidimais taip sau. Lolas, csgo ir panasus viska puikiai pavilks. Sampo su geru enb nepazaisi. Kitokiu zaidimu nelabai ant jo zaidziau, skyrim turejau, tikrai truko siek tiek fps.

overall: parametrai neblogi, isskyrus vaizduske

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

jeigu tavo senasis pc nėr toks jau ir senas, kurį turi, ir jis stacionarus, tai pasidomėk juom. Pvz, mano pc 3 metų, įsidėčiau i5 3330 ir gtx 960 oc ir papildomus 4 ramus, mano pc būtų galingas, ir išleisčiau tavo pc kainą, bet būtų žymiai geresnis.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Procas px toks, bet vaizdo plokštė š...., už tokią sumą geriausiai pačiam rinktis pc, o ne visą pirkt, nebent naudotą paimtum, o šjp jei senas pc viską neblogai velka, tai geriau jau dasipirkt reikiamas dalis ir pigiau gausis (Priklauso ką dėsi).

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...