Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

  • 0
Mikayah_Mark

Kur yra mediku darbo anketos?

Klausimas

4 atsakymai(-ų) į šį klausimą

Rekomenduoti pranešimai

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:

Jūsų turima bendra patirtis žaidime:

Įdėkit savo /info nuotrauka kelti į spoiler (Pamoka: http://sarg.lt/index...imas-į-spoiler/)

Įdėkit savo /nalogai nuotrauka kelti į spoiler (Pamoka: http://sarg.lt/index...imas-į-spoiler/)

Apibūdinkite žodį medikas savais žodžiais:

Ar turite Vip/Admin žaidime:

Kokie jūsų tikslai patekus į medikus:

 

Savokos:

 

AFK - 

Non rp - 

WC - 

TB - 

GS - 

/sarvai V_P - 

/gydyti - 

/isblavyt - 

/vaziuoju - 

 

 

Situacijos:

 

 

1. Trečiadienis 16:20 nedarbo laikas, prisijungęs prie žaidimo atsiradai prie savo namo, įsėdi i savo mašiną ir pradedi važinetis po miesta ir šaudyti civilius, po kelių minučių nusibodo tau dm, tad nutarei pasiimti darbinę mašiną ir budėti prie Cosa Nostra gaujos. Kas čia blogai? O gal viskas gerai?

 

Atsakymas:

 

 

2. Sekmadienis nedarbo diena! Pagaliau gali kelti sau rida ir pailsėti nuo kasdieninės darbo rutinos, bet tu ilsėtis nenori, nori geriau užsidirbti papildomų pliusų rangui pasikelti. Padarai /tpd įsėdi i darbinę Landstalker ir matai kad /kviecia sarašas yra tuščias, tad sugalvoji parašyti per /vip medikai dirba - /03. Po kažkiek laiko paėmi iškvietimą ir nuvažiuoji, atvykęs į iškvietimą ligonines paprašo tavęs šarvų tu parašai /gydyti V_P ir nuvažiuoji toliau. Kas čia blogai? O gal viskas gerai?

 

Atsakymas:

 

3. Pirmadienį grįžęs iš mokyklos prisijungi į žaidimą ir matai, jog iškvietimų mažai, padarai /dzinute ir prisijungi prie darbinio teamspeak. Padaręs /tpsf nuvažiuoji budėti prie ligoninės ir matai, kad ten jau budi vienas kolega, privažiavęs prie jo, parašai "traukis asile, aš čia pirmas atvažiavau", paskui apšaudai ir pradedi floodinti per darbinę racija /r jog Paulius_Pauliukas pavogė tavo budejimo vieta. Kas čia blogai? O gal viskas gerai?

 

Atsakymas:

 

4. Šeštadienį 19:00 prisijungi į žaidimą ir matai kad Ligoninės direktorius Paulius_Mhmsa stovi AFK darbo bazėje, ir galvoji kol jis gryš iš AFK spėsi pašaudyti mieste į civilius, bet staiga tau parašo direktorius Paulius_Mhmsa palieki darbą arba būsi išmestas už šaudymą, tada tu iškeiki direktorių per darbo racija ir palieki darbą. Kas čia blogai? O gal viskas gerai?

 

Atsakymas:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...