Eiti į turinį
Paul_Dejavu

Vasara/mokslo metai.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki visi!


Kažkaip grįžęs iš lauko įsijungiau kompiuterį, parašiau dienos ataskaita ir kilo mintis parašyti tokį dalyką.


 


Kada jums geriau žaisti žaidimus prie kompiuterio t.y, mokslo metais ar vasarą? (Jei turite daugiau variantų pasakykit).


Manau kiek žaidžiu, tai dabar o mokslo metais planuoju išvis nebežaisti, nes nauja mokykla ir t.t. (Reik susiimti moksluose).


Dabar pats laiko nelabai turiu sėdėti prie kompiuterio, nes atsikeli, kažką užvalgai ir varai su draugais į lauką, prie ežero, grįžti vakare ir laiko nebelieka kompiuteriui. O kaip jums ? :)


Manau dabar t.y. Liepos mėnesį, nelabai yra laiko sėdėti prie kompiuterio nes kaip minėjau tik atsikeli ir judi, namie beveik nebūni.


 


Kaip vasara? :)


Pasidalinkite šios vasaros įspūdžiais ! :)


Jei turite kokių nuotraukų iš šios vasaros, pasidalinkite :)


 


b4a3ad922f0166337d1d392f4507f703345.jpg


Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sveiki, žaisti priimtiniau ir man kažkaip vasarą, o visgi aš taip dažnai neišvažiuoju poilsiaut, tai tenka labiau namie pasėdėt, nes vasarą namie pilnos sąlygos atostogaut baseinas, batutas, krepšinis ir t.t. vakare su draugais ir su dviračiai išriedam. O šiaip vasarą užsiimu autosportu tiesiog toks dalykas jau mane yra užvaldęs. Kaip ir matot nickas pasibaigia "Ralysc" atrodo nieko nereiškiantis dalykas, bet jis reiškia tą jog užsiimu autosportu. Foto iš 2015m. birželio 20d. vykusių varžybų. Kadras kai vos nesiverti bet greit sugaudai "baranką" ir toliau leki. Beje man 15 metų ir važiuoju Lietuvos automobilių kroso čempionate. Lietuvoje A lyga, pati aukščiausioji. 426b22e160953ee1d76744dc81c32d3e85.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sveiki, žaisti priimtiniau ir man kažkaip vasarą, o visgi aš taip dažnai neišvažiuoju poilsiaut, tai tenka labiau namie pasėdėt, nes vasarą namie pilnos sąlygos atostogaut baseinas, batutas, krepšinis ir t.t. vakare su draugais ir su dviračiai išriedam. O šiaip vasarą užsiimu autosportu tiesiog toks dalykas jau mane yra užvaldęs. Kaip ir matot nickas pasibaigia "Ralysc" atrodo nieko nereiškiantis dalykas, bet jis reiškia tą jog užsiimu autosportu. Foto iš 2015m. birželio 20d. vykusių varžybų. Kadras kai vos nesiverti bet greit sugaudai "baranką" ir toliau leki. Beje man 15 metų ir važiuoju Lietuvos automobilių kroso čempionate. Lietuvoje A lyga, pati aukščiausioji. 426b22e160953ee1d76744dc81c32d3e85.jpg

Omg Lukai, svajonė.. Papasakok į pm man (geriau man) kaip pradėjai ši sportą/ karjerą jeigu taip galima pavadint?
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Labai brangus sportas turbūt pats brangiausias iš visų, bet vis tokia įvarenybė, nei šiuo metu visur pilna kašiorų futbolininkų ir t.t. Viską parašiau į pm, jei kas nori dar ką apie mane ir šį sportą sužinoti parašykit į pm.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Visi tik ir sako, kad o mokslo metai reikia susiimti moksluose prie pc beveik nesedėsiu ir pnš, bet kai jie ateina po mėnesio bbd iš mokyklos ateini ir palieki kuprinę, o ryte iš ten pat pasiemi nelietęs nk, thats my thing, pats  eisiu į 11 klasę, ir pasiemiau B lygius beveik visur, nors aišku galėčiau geriau, bet ** ten sedėt ir mokytis, vstk įstosiu į kolegiją kokią, o jei apie vasarą, tai man skirtumo nėra, visada atrandu laiko kompiuteriui, nesvarbu koks metų laikas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...