Kevinas_Energy Parašyta Liepos 6, 2015 Parašyta Liepos 6, 2015 Sveiki, Atsiprašau, kad čia rašau, bet manau, kad tik čia galiu gauti reikiamos pagalbos. Reikia pagalbos dėl MTA. Galima sakyti esu dar tik pradedantysis maper'is, mappinu su MTA, susikėliau visus SAMP objektus ir iškilo problema- kai atsidarau objekto nustatymus, per ten neina pakeisti objekto dydžio. Norėčiau sužinoti ar yra kokia nors išeitis tai padaryti su kompiuterio klavišais arba parsisiuntus papildomą programą.
Kevinas_Energy Parašyta Liepos 6, 2015 Autorius Parašyta Liepos 6, 2015 Objekto dydžio net neina pakeist. Dar kol nebuvau susikėlęs naujus SAMP objektus, tikrai eidavo
Kevinas_Energy Parašyta Liepos 6, 2015 Autorius Parašyta Liepos 6, 2015 nieko net neidavo mazit ir neis Nu žinai, man eidavo.. bet kadangi jūs geriau žinot, tai te būnie neidavo.. Nesiginčysiu.
Randall_Evan Parašyta Liepos 8, 2015 Parašyta Liepos 8, 2015 Nu žinai, man eidavo.. bet kadangi jūs geriau žinot, tai te būnie neidavo.. Nesiginčysiu. Tai jei eidavo, ko dabar pagalbos prašai?
Kevinas_Energy Parašyta Liepos 16, 2015 Autorius Parašyta Liepos 16, 2015 Tai jei eidavo, ko dabar pagalbos prašai? Taigi sakau.... Prieš tai eidavo viskas buvo normaliai, bet paskui susikėliau naujus samp objektus, ir jau nebegalėjau to daryti...
Newyork_Florida Parašyta Liepos 17, 2015 Parašyta Liepos 17, 2015 gal per tą MTA ir eina dydi keist, bet pačiame serveryje jie būna originalaus dydžio.
Svečias Parašyta Liepos 25, 2015 Parašyta Liepos 25, 2015 Nežinau kaip keitei, gal padydinimo styklą laikiai prie ekrano?, o jaigu visiškai rimtai, to padaryti tikria neimanoma nei su MTA nei su kitu mapp editoriumi, pirma karta išgirdau tokia nesamone.
Rekomenduoti pranešimai
Archyvuojama
Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.