Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Tomas_Geradaris

Sarg CS 1.6

Rekomenduoti pranešimai

81a68bf777cbca6bf72948d6bc634032940.png

 

★ Sveiki, forumo lankytojai. Noriu Jums pristatyti vasarios pradžioje atsidariusį CS 1.6 projekto SARGCS pirmąjį public serverį. Tai vienas iš daugelio Lietuvoje esančių serverių, bet čia, kiekvieną naują dieną stengiamasi sukurti gerą nuotaiką, gerą atmosferą ir šaunią žmonių bendruomenę!

 

★ Projekto savininkai nesiekia pelno. Už uždirbtus pinigus stengiamasi nupirkti kuo daugiau reklamų, patalpinti projektą kituose tinklapiuose, bei žinoma sukurti daugiau serverių.

 

★ Mums svarbi Jūsų nuomonė, prašymai, bei pageidavimai, todėl visuomet būsite išklausyta(-s) ir į jūsų pastabas bus atsižvelgta. Daug nekalbėsiu, ateikite ir patys susidarykite pirmąją nuomonę apie šį puikų serverį. smile.png

 

★ Projektas ieško aktyvių, subrendusių, bei patyrusių prižiūrėtojų. Ieškomi grafikos dizaineriai, filmukų montuotojai, bei pagalbininkai!

 

★ Startavo SargCS HSDM serveris!

 

Įvesta griežta tvarka prižiūrėtojams ir pirktiniams administratoriams. Nuo šiol pastebėję, jog adminas, ar prižiūrėtojas pažeidinėja serverio taisykles, praneškite forume, tam skirtoje temoje, ir privilegijos bus apribotos arba visiškai nuimtos!

 

Public serverio IP adresas: cs.sargcs.lt:27015

HSDM serverio IP adresas: cs.sargcs.lt:27016

Projekto tinklapis: http://sargcs.lt/

 

Smagios ir nuotaikingos vasaros Jums linki SARGCS administracija!!! smile.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

kiek kartų uždarei/atidarei? :D ir koks tolkas laikyt tą servą ir pačiam mokėt už jį? nieko nesakyčiau, jei koks juška ar bumeris kompensuotų, o dbr pats..

Dabar nėra šansų užsidaryt nes daug išreklamuotas ir nupirktas domenas. Anksčiau tik mokindavaus, būdavo šūdprojekčiai, dabar po mėnesio kaip matai neužsidaro. O pelno sau nesiekiu, ką žmonės perka, viskas ant serverio išlaikymo.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...