Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Ernestas_Blue

Marius_Leika

Rekomenduoti pranešimai

  • Teisėsaugininko Vardas_Pavardė sarg.lt serveryje: Marius_Leika

  • Kokį pažeidimą padarė teisėsaugininkas?: saudymas.

Įrodymai: http://imgur.com/a/j1XuH

/info lentelė: 1313b2984227cabe40fb2869a659eb62973.png

Nieko jis taves neprase, per ts pasake jog pamate kad kazkoks dmina privaziavo patikrina pamate jog be teisiu buvai ir t.t. paziurejo info ir pamate jog swat, tai ir pradejau tave stebet ir va nusoviai zmogu :) neatsimazink.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Hm, nematau nieko blogo, draugas jis mano paprašė nušaut. Suprasčiau diminčiau mieste, o čia strip klube draugelis paprašė tai ir nušoviau, savo noru paprašė jis pats.

 

Papildau:  ''Darbuotojas, šaudantis mieste civilius privalo būti IŠMESTAS! Už kitų teisėsaugos sričių negerbimą ar neapykantos skatinimą teisėsaugininkas privalo būti baudžiamas išmetimu.'' Manau viska pasako Taisyklės, aš šaudžiau į draugą beto jis manęs pats paprašė ir ne mieste, o tu su savo kolega jaučiat neapykanta ir tai parodot su šiuo postu, stengetes jog bučiau nubaustas, manau jus reikėtu bausti o ne mane.

 

Papildau: Swatuose butina turėti Piloto ir mašinos teises, aš nubegau pavalgyt vištienos ir išejas atsisedau ant motociklo ir tas tuo metu mane surakino, niekas ten nešaudė neprisigalvokit jūs, jei neturit ką veikti tai išeikit į lauka naudingiau visvien bus. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...