Eiti į turinį
Lukas_Mukanovas

The Ballas gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

 

Buvo renkamas naujasis "The Ballas" gaujos bosas, senasis buvo nušalintas dėl direktoriaus taisyklių nesilaikymo. Šiek tiek apie rinkimus. Kadangi pastaruoju metu susilaukėm neigiamų kalbų apie tai, kokie mes blogi ir kaip mes ilgai renkam direktorius, nutariau rinkimus sutrumpinti. Šie rinkimai vyko tris dienas, pirmoji diena skirta anketų pildymui, o likusios dvi kandidatų stebėjimui. Džiugu matyt, kad gaujos direktoriaus postas patrauklesnis nei mafijos, bet čia ir prasideda visi įdomumai. Nustebino, kad žmonės turintis didelę patirtį nusikalstamam pasaulį, sugeba PILNAI nukopijuoti kitų anketas, o labiausiai pralinksmino, kad net trys žmonės įkėlė identišką anketą. Šaunuoliai, tvarką žinot. Judam toliau. Kandidatus rinkau pagal tekstą ir patirtį. Žinoma primenu, kad pagrindinis dėmesys renkant kandidatą - PATIRTIS. Jei neturite darbo patirties net nepildykite anketos, nes gaištate savo ir mūsų brangų laiką. Be patirties jūs neįrodote, kad žinote kaip viskas vyksta šiame darbe. Netempsiu gumos, sėkmės analizuojat kandidatus!

 

Arturas_Artunivicius - Anketoje akį patraukė tavo tikslai, tad vos perskaitę tavo anketą supratau, kad noro vadovauti, kaip ir patirties - turi. Taip ir prasiskynei kelią į kandidatus. Stebėjimo metu tave sutikau tik vieną kartą per dvi dienas, aktyvumas- 105 minutės. Žaidime dirbai Immortal mafijoje. Vos tik pradėjau stebėt kandidatus - tu jau kariavai prieš priešininkų mafiją. Po karo stebėjau kaip šaudai TPSF sankryžoje. Žinoma lazda turi du galus, tad vėliau teko slapstytis nuo policijos. Būtum stiprus kandidatas, bet patrukdė aktyvumas. Sėkmės!

 

Edga_Sugah - Anketa įdomi, leidai suprasti, kad esi tinkamas vadovauti šiai gaujai ir kaip pavyzdį paminėjai savo sėkmingą The Ballas gaujos valdymą. Sutiksiu su tavimi jog tas valdymas buvo sėkmingas, atrodėt labai galingai ir rožinė spalva valdė Los Santos miestą. Kadangi patirties turi, o kaip tik tokio žmogaus ir ieškojom, tapai kandidatu. Stebėjimo metu tave sutikau tik vieną kartą per dvi dienas, aktyvumas- 760 minučių. Žaidime dirbai Immortal mafijoje. Stebėjimo metu mačiau, kaip lakstai su motociklu ir pažeidinėji KET, šiek tiek vėliau stebėjau, kaip sėdi draugo automobilyje ir bendrauji su serverio žaidėjais. Tai tiek. Nežinau kaip mes prasilenkėm, kadangi tu buvai aktyviausias kandidatas, galbūt daugiau laiko praleidai žaidžiant naktį? Sėkmės!

 

Velnio_Advokatas - Štai ir naujasis The Ballas gaujos bosas! Anketa labai paprasta, nebuvo bereikalingų, tuščių žodžių. Apskritai tu vienintelis kandidatas, kuris pilnai atsiskleidė stebėjimo metu. Stebėjimo metu tave pavyko sutikti praktiškai visus kartus, aktyvumas- 741 minutė. Žaidime dirbai Grove Street gaujoje, buvai klubo NAKTINIAI ŽIRGAI pavaduotojas. Dažniausia tavo veikla - klubas. Puikiai pastebėjau kaip stengeisi dėl klubo: rinkai naujus narius, su jais bendravai bei patiko tas, kad negailėjai karčių žodžių tynginiams, kurie nenorėjo nieko veikti. Žinoma teko stebėt kaip diriguoji klubo veiksmui - viskas buvo gerai. Be klubo, mačiau kaip draskaisi miesto gatvėmis su automobiliu, lankaisi policijos departamente ir leidi laiką TPDM zonoje. Tikiuosi, kad toks greitas mano sprendimas nebus nuviliantis. Sveikinu!

 

 

fbf7e6099603096951fd98c4a9d33975851.png

  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...