Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

  • 0
Dovydas_Toshiba

[Serveris] Labai reikalinga administracijos pagalba

Klausimas

Turiu bėdą - noriu atgauti savo seną paskyrą kurioje nieko nepamenu, tik tai, kaip vadinaus (Dovydas_Toshiba). Kreipiausi į skype pagalbą dėl paskyrų gražinimo, tačiau iš ten gavau atsakymą "reikia normaliai uzpildyti, o ne viska klaidingai, kad kazkas vyktu", bet tai kaip man užpildyt viską, jei aš nieko nebepamenu? Nežinau, ar čia bus įmanoma atgauti.. na bet tikėkimės, kad pavyks. Tikiuosi, kad bent čia administracija bent kiek reaguos ir padės senam serverio žaidėjui, kuris net šventė pirmąjį serverio gimtadienį. Lauksiu atsakymo  :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

9 atsakymai(-ų) į šį klausimą

Rekomenduoti pranešimai

Dabar pats pagalvok. Tu esi serverio savininkas, ir kazkoks zmogus tau pradeda rasinet, teigdamas jog nori susigrazinti paskyra, nieko apie ja nepamena, bet teigia jog tai yra jo paskyra. Tu jam sugrazini paskyra, ir po kurio laiko suzinai, jog pasirodo tai buvo apsimetelis, paskyra jam nepriklause, tik ja pasisavino. Situacija siuo metu yra tokia pati. Is kur administracijai zinoti, jog tai yra tavo paskyra, jog tu esi jos savininkas ar tiesiog bandai pasisavinti kazkieno paskyra, jei net negali pakankamai informacijos apie ja suteikti... Jei pamirsai, tai yra tavo problemos. Reikejo uzsirasyti duomenys.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Pirma - aš esu pakankamai gerai išauklėtas žmogus ir svetimų daiktų ar visą ką, kas yra svetimą, nepavydžiu ir nesistengiu pasisavinti. Antra - čia net logiškai pagalvojus neįmanoma būtu atsakyti kam "užplauktu" pasisavint svetimą paskyrą, kuri paskutinį kartą buvo aktyvi kažkur du metai atgal ir joje nieko kito gero nėra apart paprastų xp ir reporterio xp. Trečia - tikrai prieš nusprendęs nebežaisti šio žaidimo žinojau, kad po gan ilgo laikotarpio užsinorėsiu vėl sugrįžt į turbūt geriausia Lietuvos samp serverį ir geriau užsirašysiu visus duomenis ( na pats pagalvok ar taip būtum daręs? Tiesiog maniau nebežaisiu ir viskas, bet matai - noriu sugrįžt, bet normalios pagalbos atgauti paskyrą taip ir negaunu ) Apskritai, jei labiau pasidomėtumėte, stengtumėtės padėti tikrai ką nors prisiminčiau, o ne kaip šioje situacijoje - stengiuosi prisiminti viską, rašau jums į skype, o iš ten gaunu po 3 dienų atsakymą - normaliai užpildyk, kad viskas vyktų, kaip aš turiu užpildyti jei nepamenu?. Kažkodėl manau apskritai nelabai turite noro padėti, ieškoti išeities, pažiūrėti ir iš mano pusės ką aš turiu daryti tokioje situacijoje. Tikiuos susimąstysit ir padėsit, o ne tiesiog teigsite, kad aš apgavikas... 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

įjunk protą ir galvok jai nežinai emailo psw ar savo psw tai bye gali kurtis acc.Niekas tau taip negražins acc Galvoji puf parašysi bumeriui gražink mano acc pamiršau psw ir gražins Ne čia 2015 Sarg.lt Tau nieks negražins ,tad Kurkis naują paskyra arba įjunk protą ir galvok psw,

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Įjunk, įjunk, įjunk.. Nereikia nenurodinti ką man daryt, aš vienintelio dalyko niekaip nepamenu savo paskyros - slaptažodžio. Apie mail'ą nieko nebesakau, aš jo tiesiog nebuvau užsidėjęs, nes 2013m. tokio dalyko nereikėjo dar serveryje. Prisiminiau banko pin. viską, tereikia paprasto paskyros slaptažodžio ir viskas, bet žiūriu administracija vistiek nereaguoja ir nieko nedaro nors dar šianidien į skype nusiunčiau papildytą nuorodą, kuri jau turėjo įrodyt, kad ta paskyra yra mano..

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...