Eiti į turinį
Gazas_Berlingo

Immortal mafijos direktoriaus rinkimų apvažlga

Rekomenduoti pranešimai

Labas, sargiečiai. Buvo renkamas Immortal mafijos direktorius. Kaip ir tikėjomės, anketų buvo nelabai daug. Vis gi, jos buvo tikrai labai stiprios ir galėčiau pasakyti pavyzdinės. Teko skaityti ne kartą, jog galėčiau išsirinkti kandidatus. Dar kartą pakartoju, jog tų, kurių forumo V_P nesutampa su žaidimo anketų neskaitome ir iš karto praleidžiame. Išsirinkau keturis kandidatus, kurie, mano manymu, buvo verčiausi. Kaip ir įprastai, renkant mafijos ar gaujos direktorių atsižvelgiau į patirtį,motyvaciją bei iškeltus tikslus. Rinkimai užtruko, nes kandidatai daug varžėsi ir praktiškai ėjo koja kojon. Buvo sunku nuspręsti, kas turi vadovauti Immortal mafijai. Praktiškai visi kandidatai pasirodė labai gerai, demonstruodami pagirtiną aktyvumą, kuris buvo daugiau nei 500 minučių. Čia beveik pas visus kandidatus. Mldc. Tokie rinkimai būna geriausi. Taigi, pereikime prie kandidatų:

 

 

Laurynas_Street - Patiko tavo tvarkinga anketa, patirtis bei aiškus noras įrodyti, ko sieki. Gerai aprašei, kaip suvoki mafiją. Kaip bebūtų, žaidime tavęs nesutikau. Buvai prisijungęs galima sakyti paskutinę stebėjimų dieną. Kažką veikei LV ridos kėlimo žiede, dalyvavai klubo veikloje. Būdamas tikrai nebe naujokas vis tiek nepasakei naujam žaidėjui, kur nusipirkti automobilį Washington. Čia aišku juokauju, nieko toki. Kiti kandidatai gerokai tave lenkė aktyvumu ir veikla. Sėkmės kitą kartą.

 

 

Lukas_Kalanta - Turbūt senokai buvai kandidatu? Štai tu ir čia. Kai tik pradėjau stebėti jau buvai pražaidęs 389min. Dalyvavai gaujos veiksme. Retai buvai pastebėtas, kaip nieko neveikiantis. Vis kažkuo užsiimdavai. Dažniausiai būdavai su ginklu rankose. Nepatiko, jog be leidimo lindai į Immortal bazę ir tyčia bandei kažką įrodyt. Nepaisant to, galima pagirti už labai gerą aktyvumą ir tinkamą veiką. Viskas būtų labai fainai, bet nusivyliau ne kartą ir ne du tave pastebėjęs tiesiog sėdint pas ką nors keleivio vietoje ir taip keliantis aktyvumą. Iš karto susigadinai reputaciją kaip kandidatas. Ėjai geru keliu, bet kaip sako metei kelią dėl takelio. Sėkmės kituose rinkimuose.

 

 

Agnius_Tropec - Anketa iš karto patiko. Patirties turi. Įrodei, jog gali gerai vadovauti prieš tai būdamas mafijos direktoriumi. Aktyvumas buvo kiek mažesnis negu rinkimus laimėjusio kandidato. 159min pradėjus stebėti. Su Grove Street gauja užėmėte Cosa Nostra bazę. Nesėdite rankų sudėję, tas pagirtina. Aktyvumas siekė 200min ir daugiau. Keletą kartų buvai pastebėtas lakstant Grove Street gaujos bazėje. Matyt nebuvo veiksmo. Kėlei ridą, nesilaikei KET. Taip pat laiką leidai šaudykloje. Galima pasakyti taip, jog veikla svyravo. Arba buvai nusiteikęs kalnus nuverst kariaudamas ir nepaleisdamas ginklo arba tiesiog laikeisi visiškai atokiai nuo veiksmo. Stebint susidarė įspūdis, jog lyg ir nori pasiekti direktoriaus posto, tačiau mažai stengeisi. Siūlyčiau bandyti kitą kartą ir labiau susikoncentruoti į tai, ko sieki. Sėkmės :)

 

Saris_Capital - Štai ir šių rinkimų nugalėtojas. Kandidatu jau esi buvęs. Nenuleidai rankų ir šiuose rinkimuose pasirodei puikiai. Gražiai ir tvarkingai parašei anketą, buvo malonu skaityti. Kai nebūdavo veiksmo klube ar gaujoje eidavai treniruotis į /tpdm zoną. Labai dažnai ten tave sutikdavau. Dalyvavai CN bazės užėmime. Taip pat, nepatingėjai sudalyvauti ir klubo veikloje bei užimti kitus klubus. Skraidei su parašiutu, vėliau vėl treniravaisi šaudykloje. Aktyvumas buvo labai geras 400min ir daugiau. Pagirtina, jog visą tą laiką leidai  tobulindamas savo šaudymo įgūdžius ar padėdamas gaujai bei klubui. Tokia veikla ir aktyvumas leido laimėti tau direktoriaus rinkimus. Sveikinu užėmus Immortal mafijos direktoriaus postą. :)

 

221450a61014043e22790c95327d286853.jpg

 

Kandidatai gerai pasirodė rinkimuose bei labai gerai užpildė anketas. Dėkoju už gerus rinkimus, chebra. :)

DPKT

  • Už 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...