Eiti į turinį
Fokus_Marokus

"Grove Street" gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

                                                                                                              2567c7905e67d74b2bcb5d872f8c8e9c794.png

 

Sveiki, buvo renkamas naujasis "Grove Street" gaujos bosas. Anketų sulaukiau vėl apie 2 puslapius. Labai nusivyliau Paulius_Sfit, Alexas_Vega, Chelidoni_Plastos ir Mindaugas_Epson anketomis. Turite daug patirties gaujose/mafijose, esate turėję valdžias savo rankose, tačiau į klausimus atsakėte labai atsainiai, nesugalvojote kažko naujo. Netempęs gumos, noriu aprašyti 5 kandidatus, kurių anketos mums patiko :

 

Matas_Laka

Anketoje rašei, kad kasdien praloši nemažai, tačiau tavęs žaidime pirmą dieną nesutikau išvis. Taip pat forume užsiiminėjai nelegalia veikla, galbūt buvo pavogta forumo paskyra. Tačiau kas būtų, jei pavogtų ir žaidimo paskyrą? Esi neatsargus žmogus. Labai abejojau, ar tave paimti į kandidatus, kadangi esi pasižymėjęs nekokiu "Cosa Nostra" mafijos direktoriavimu, kai liepdavai per darbo raciją atsijungti savo darbuotojams karo metu, tačiau surizikavau. Antrąją dieną vėl neprisijungei į žaidimą, todėl ties tuo ir sustojau tavęs ieškoti žaidime, nes kiti kandidatai smarkiai lenkė tave tiek savo aktyvumu, tiek veikla.

Aktyvumas - 0/10

Veikla - 0/10

Anketa - 7/10.

 

Nojus_Lithuania

Naujas veidas tarp kandidatų. Tavo anketa man patiko labiausiai. Pirmąją dieną nieko gero nemačiau, nes sėdėjai kalėjime. Kelis kartus bandžiau padaryti /pzu, tačiau vistiek stovėjai AFK vienoje vietoje. Antrąją stebėjimo dieną buvai pralošęs apie 190 minučių, šaudeisi /tpdm, tačiau tave dažnai nušaudavo. Kas labai patiko tavyje, kad sveikinies per darbo raciją, esi mandagus bei turi 260k bendro xp, iš kurių pusę - gaujų/mafijų. Bet... parašiau tau iš kitos paskyros dėl nelegalios veiklos ir tu sutikai, kad tau "paimčiau". Ties tuom ir baigiau tave stebėti.

Aktyvumas - 8/10

Veikla - 7/10

Anketa - 10/10.

 

Dievo_Prokurore

Pirmą dieną nieko gero neparodei, mačiau, kaip stovėjai AFK kalėjime, poto tiesiog stovėjai klube ir net nesišaudei, nebuvai jokiam veiksme. Antrą dieną, kai stebėjau, mačiau, kad važinėji su savo Premier, šaudeisi /tpdm taip pat, tačiau ypatinga veikla neišsiskyrei. Antrą kartą patekai į kalėjimą, tačiau vėl nuėjai AFK, nors galėjai užsiimti naudingesne veikla ir bent jau pasišaudyti kalėjimo šaudykloje. To nepadarei. Be to, kai kurie DPKT buvo prieš tave, nes užsiiminėjai DDOS'ais. Apskritai, tavo pasirodymas mane nuvylė, nes galėjai labiau pasistengti. Be viso šito, kiti kandidatai lenkė tave tiek savo aktyvumu, tiek naudingesne veikla.

Aktyvumas - 9/10

Veikla - 7/10

Anketa - 8/10.

 

Rokas_Lipnickas

Patirties turi nemažai, jei neklystu teko turėti valdžią savo rankose. Pastebėjau, kad labai mėgsti šaudytis /tpdm, tačiau vien ten šaudytis per rinkimus atrodo labai dirbtina. Įdomus tavo šaudymo būdas, nušauni nemažai žmonių. Buvai apkaltinas "AIM", tačiau nieko įtartino nepastebėjau, o tik gerus šaudymo įgūdžius. Geras šaudymas - vienas iš svarbiausių dalykų gaujų karuose, norint nušauti kuo daugiau priešininkų ir apginti/perimti zoną. Antrąją dieną gynei savo klubą, pražaidei daugiau nei 4 valandas, tavo klubas sėkmingai puola ir kitus klubus. Parašiau ir tau su kita paskyra dėl nelegalios veiklos, atrašei nelabai pagarbiai, tačiau teisingai ir gerai, kad nesutikai. Tai tau leido toliau dalyvauti rinkimuose. Patiko ir tai, kad pranešinėji įtartinus žaidėjus man, kas cheatina per klubų karus. Susidarau įspūdį, kad labai nepakenti, kai vyksta nesąžiningos kovos bei savo darbe to nepropaguotum. Deja, viskas buvo gerai, tačiau būsimasis direktorius tave aplenkė su savo geresniu pasirodymu. Nenusimink.

Aktyvumas - 10/10

Veikla - 8/10

Anketa - 9/10.

 

Angus_Young

Dabartinis "Immortal" mafijos įgaliotinis bei naujasis "Grove Street" gaujos bosas. Mano nuomone, įgaliotinius mafijose duoda tik patyrusiems ir gerai mokantiems vadovauti, žmonėms. Patirties turi nemažai, buvai patekęs net į juodąjį sąrašą, tačiau sugebėjai man įrodyti, jog nesi cheat. Tikriausiai nesuklysiu pasakydamas, kad direktorių gauni taip pat pirmą kartą. Pirmąją dieną dalyvavai veiksme, gelbėjimuose, tačiau atėjęs į "TeamSpeak" kanalą nepasijautė, kad labai norėtum vadovauti. Galbūt tai tik mano nuomonė, galbūt negalėjai kalbėti, tačiau dabar turėdamas direktorių, vadovauk ir mokėk suvaldyt komandą. Teko ir tau parašyti su kita paskyra dėl nelegalios veiklos ir tu pasirinkai geriausią būdą - ignoravimą. Tai tau taip pat leido toliau konkuruoti rinkimuose. Taip pat labai dažnai šaudydavai ir keldavai chaosą /tpkalnas, /tpbull, /tpdm. Kaip ir Rokas_Lipnickas, pranešdavai man apie įtartinus žaidėjus, kas parodo, jog netoleruotum nesąžiningumo savo darbe. Taip pat, tampi kandidatu nebe pirmą kartą, nepasiduodi, patinka tavo kovingumas. Antrą kartą iš eilės, atsakingo darbo direktoriaus postą atiduodu žmogui, kuris direktoriaus nėra turėjęs. Tikiuosi, nepasikartos istorija kaip su Sanko_Romeo, ir įrodysi man bei kitiems, ką gali naujesni veidai valdžioje. Sėkmės surenkant 100 procentų, kartu su "graffiti", taip pratęsiant sėkmingą Nate_Archibald paliktą pėdsaką šioje gaujoje. Sveikinu.

Aktyvumas - 10/10

Veikla 9/10

Anketa - 9/10.

 

                                                                                            50cd8d364ca1aed5060a7b9d548e8a80684.png

  • Už 1
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...