Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Rekomenduoti pranešimai

Anketa:
 
1. Jūsų Vardas_Pavardė: Shade_Medic
2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: Diesel_Drift
3. Situacijos paaiškinimas (išdėstykite viską trumpai ir aiškiai): Pinigu vagystes / Apgaudinejimas / Sarg euru pardavinejimas uz tikrus pinigus.
4. Žaidėjo padėtis serveryje (Administratorius;teisėsaugininkas;gaujos/mafijos narys)
Galite patikrinti čia: Administratorius ir mafijos narys.
5. Įrodymai (BŪTINA):

 

Bus daug ko skaityti, bet nepraleiskit nieko pro akis DPKT / Pagr. administracija ir moderatoriai.

 

 

Zaidejas Diesel_Drift pirko is manes OSRS milijonus uz sargo milijonus. [Zinau kad nelegalu bet tiesiog as OSRS nebezaidziu]

Pirmai buvo parduoda 50m+ OSRS neatsimenu tikslios sumos, bet buvo parduodama 8m/1m. 8mln sarge uz 1mln OSRS.

Zaidejas pirmai man sumokejo, bet veliau apgavo ir nusiplove su mano OSRS milijonais. Suzinojau kad sis zaidejas pardavineja milijonus uz tikrus gyvenimo eurus kitiems zaidejams, ir tai galite patikrinti /israsas loguose pas Diesel_Drift. Vienas zaidejas vardu Giedrius_Gangs pirko pas jy 500mln uz 60 Euru. Viskas pas juos vyko banku todel to susekti kaip ir negaliu. Sutikrinkit Giedrius_Gangs ir Diesel_Drift israsus. Datos tikslios nezinau, bet esu pilnai isitikines kad jis pardave. Viena diena pas Giedrius_Gangs 10mln banke, o kita jau 500mln. Pats Diesel_Drift prisipazino per skype programa kad jam pardave, noredamas yroditi kad jis yra patikimas.

 

Apacioje yra daug nuotrauku, nepatingekit ir ju paziureti. Viska suprasite, nes nuotraukas kelsiu is eiles. Nuo virsaus iki apacios chato. Skype aiskiai yra is jo, nes pats forume parase kad as jy prideciau.

 

Viskas prasidejo nuo forumo. Cia nuotraukos is susirasinejimo.

 

http://imgur.com/a/zghN8

 

Po to viskas perejo i Skype programa. Visas susirasinejimas ir nuotraukos irgi yra cia. Cia aiskiai matosi kad sis zaidejas prisipazysta pardavinejas sarg milijonus uz tikrus pinigus. Giedrius_Gangs pats pirko, bet neprisipazins cj nes jam geda. Visi servery ir taip jau zino kad jis pirko is Diesel_Drift milijonus banku.

 

 

 

http://imgur.com/a/Eo3aA

 

 

 

Iskarto skaitytojams sakau, pavoge jis mano OSRS milijonus, bet cia nera pasaulio pabaiga. Vistiek as nebelosiu. Tiesiog manau sitas asmuo apgaudineja daug zaideju, bet jie bijo rasyti skundus, nes mat Diesel_Drift sargo mafijozas. Man nereikia zaisti zaidimus ir apgaudineti kitus kad uzsidirbciau pragyvenimui. Diesel_Drift ateis ir tavo diena, tikiuosi ji ateis greitai. Lazda turi du galus. 

 

Turiu daugiau nuotrauku su visais /israsas nuotraukom jei to prireiks.

 

Uz Diesel_Drift account'a zaidzia daug zmoniu, kurie kelia pinigus verslo pagalba pasidalina per puse ir Diesel_Drift juos tiesiog parduoda.

 

 

 

 

 

 

 

Kiek zinau, sargo.lt milijonu pardavinejimas uz tikrus pinigus yra baudziamas RCON ar accoun't uzsaldymu, nesu visiskai isitikines.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...