Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Eimantas_Linkevicius

Adidas_Mariukas

Rekomenduoti pranešimai

  • Teisėsaugininko Vardas_Pavardė sarg.lt serveryje: Adidas_Mariukas

  • Kokį pažeidimą padarė teisėsaugininkas?: Bereiksmis saudymas be uniformos.

Įrodymai: 

http://imgur.com/a/c5z8v

/info lentelė: 

http://imgur.com/Oschqrl

Ar žaidėjas buvo nubaustas žaidime? Ne.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Taip suprantu savo atsakomybę, bet galvojau normalus esi, bendravom ts gaudėm nusikaltelius o dabar šoviau 2 kulkas ir parašo štai ką, supraščiau butu stipri priežastis kodėl, bet pasirodo tik aš aklas, sveikinu tau su savo lygiu, pasiektu net neišsivaizduoju kokiu, tikriausiai prikolu nesupranti galbut atstumtas buvau neišsivaizduoju ir atsiprašau jaigu ižeidčiau, linkiu sėkmės dirbant ftb ! ir tikiuosi laimingas dabar :) , Keliom kulkom tikrai rimtas sužeidimas nebuvo tik naktis buvo pamiršau taisyklęs, ir taip man taisingai parašiai ir neturiu tau pretenziju bet karma turi du galus.

 

p.s į /timestamp pažiurėjus ten tik tokios pačios nuotraukos. ir sveikinu naujoką nuvertei nuo pirmo darbo su pakvietimu! :)

 

p.s 2x, ištikruju šaudžiausi su Lukas_Emp , ir pagal viską netyčia pataikiau ir kiek kartų atsiprašiau pradėjai grasinti ir manau bandei pasipilnyti iš šito: http://imgur.com/hm77uF4,

 

Ai noriu biškeli pridurti /tpvip nėra miestas, ten jisai sumapintas miestai tai yra: LS,LV,SF ir dar kažkas , suprasiu jaigu pažeidžiau taisyklę keliom kulkom ir tikrai atsiprašau jusu eimantai , tikiuosi jus man atleisite ir busite sažiningas ir galėtumem vėl bendrauti iš naujo, :) tikiuosi nuspresite taisinga varianta.

 

  • Bereikšmis šaudymas mieste - 3 mėn.
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...