Eiti į turinį
Rolanda_Cherry

The Ballas gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, buvo renkamas naujasis „The_Ballas gaujos vadeiva. Direktoriaus rinkimai truko tris dienas, anketų susilaukėme pakankamai daug. Nudžiugino tai, jog pildė įvairaus plauko žmonės, iš kurių išsirinkome keturis nemažai patirties turinčius žaidėjus. Nedelskime ir keliaukime priejų

 

 

 

Kandidatai:

 

Lukas_Fletron –

 

Serverio gaujos veidas, kuris grįžo po pertraukos. Anketa nebloga, joje viską išdestei aiškiai ir minimaliai. Žaidime mafijų/gaujų patirties turi daug, patys žinom ,kad gali būti puikus gaujos direktorius, nes jau kartą vadovavai gaujai, todėl iškarto suteikėm progą varžytis dėl direktoriaus. Tačiau... Aktyvumas sakykim buvo didelis (300-450min), bet dažniausiai tave vežiojo, o pats žaidime nebuvai. Tos minutės nebuvo tos, kurios tau padėjo varžytis su kitais kandidatais. Patarimas ateičiai – jeigu jus vežioja mašinoje, tai nereiškia ,kad jum tos minutės padės gauti direktorių. Mum svarbu ne kiekybė, o kokybė. Taip ,kad geriau pražaisti mažiau ,bet naudingau, nei važinėtis mašinoje ir keltis verslą J

 

Rytis_Eroz –

 

Tavo anketa nebuvo labai ypatinga, tačiau tave pasirinkome kaip kandidatą vien dėl to, nes nesenai buvai mafijos direktorius, turi nemažai sukaupęs patirties mafijose bei gaujose. Anketoje rašei, kad mafijos ne tau ir gaujose galėtum atrasti save, tačiau nusivylėme, nes žaidime per rinkimus buvai retas svečias ir nieko naudingo nenuveikei.

 

Tendo_Ace –

 

Pirmiausia kalbant apie tavo anketą, ji buvo kur kas geresnė negu pirmojo kandidato. Patiko tavo išsikelti tikslai, ką darytum, jeigu būtum direktorius ir kaip keltum chaosą mieste. Žaidime rinkimų metu praleidai nemažai laiko, tavo aktyvumas buvo virš 200 minučių. Pagrindinė tavo veikla buvo šaudymas į miestuose esančius žaidėjus ir bėgiojimas nuo teisėsaugos.

 

Linas_Tobako 

 

Štai ir naujasis The_Ballas gaujos direktorius. Nepriekaištinga anketa, kurioje puikiai išdėstei ką naujo įneštum gaujose, kaip tvarkytumeisi . Viską, ką paminėjai savo anketoje, tą įgyvendinai ir būdamas žaidime. Tavo aktyvumas žaidime siekė 200-300 minučių, per kurias kėlei chaosą klubuose, rodei savo šaudymo sugebėjimus. Per visą stebėjimo laikotarpį neteko tavęs užtikti sėdint afk ar keliant ridą, o tai įrodo, kad tau kariavimas, šaudymas ir chaoso kėlimas miestuose yra kur kas svarbiau nei ridos kėlimas. Sveikiname ir linkime sėkmės karuose.

 

 

NGPT ir DPKT

 

2me5rmo.jpg

  • Už 29
  • Prieš 6
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...