Eiti į turinį
Rolanda_Cherry

Grove Street direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

 

 

 

Buvo renkamas naujasis "Grove_Street" gaujos direktorius, senasis atsisakė. Dabar apie rinkimus. Labai džiugu, nes į gaujos direktoriaus postą pildė nauji žmonės bei tie, kurie pildo nebe pirmą kartą. Noriu priminti, kad pagrindinis dėmesys renkant kandidatą - patirtis. Jei neturite darbo patirties net nepildykite anketos, nes gaištate savo ir mūsų brangų laiką. Kaip visada pasitaikė žmonių, kurie pildė turėdami blogas forumo paskyras, tokių žmonių anketos nėra skaitomos. Rinkimai vyko pilnas 3 dienas. Į Direktoriaus kėdę pildė ~10 labai stiprių žmonių, iš kurių išrinkome 4 kandidatus vertus kovot dėl direktoriaus posto. Štai ir jie:

 

Dwyane_Morreti-  Anketa nebloga, neblogai atsakyti klausimai, bei labai didelė mafijų/gaujų patirtis leido varžytis dėl gaujos vadeivos posto. Anketoje minėjai, kad tavo dienos aktyvumas apie 150-300 minučių ir tavo veikla susijusi su gauja/mafija, deja tavo aktyvumas siekdavo 70-120minučių, taip pat tu visas dienas buvai bedarbis. Sekantį kartą, prieš pildant anketą, pagalvok ar galėsi skirt laiko žaidimui ir ar tikrai tu to direktoriaus nori. Sėkmės

 

Rytis_Eroz- Po paskutinių gaujos direktoriaus rinkimų, kurie tau nenusisekė, tu vėl užpildei. Labai tikėjomės geresnio tavo pasirodymo, tačiau vėl labai nusivylėm. Žaidime dirbai „Cosa Nostra“ mafijoje. Bendras dviejų dienų aktyvumas- 220 min. Aptariant veiklą, daugiausiai laiko atidavei važinėjimui su mašina, lakstydavai bazeje ar tiesiog šeip stovėdavai „AFK“. Be šios veiklos tu daugiau nieko naudingo ir nedarei. Nebent vienintelis tavo veiksmas, kuriame tu dalyvavai įkaitų grobime, kuriame metu šaudei į teisėsaugininkus. Taigi Kiti kandidatai tave pralenkė aktyvumu bei veikla, kuri buvo panašesnė į gaujos nario. Tai tiek - sėkmės

 

Tomas_Daukas- Dar vienas nuostabus kandidatas į direktoriaus postą. Grįžai į serverį po pertraukos ir bandei gauti Grove Street valdžią. Anketa buvo nepriekaištinga, kurioje parodei, kad puikiai supranti, ko reikia gaujos bosui, todėl nieko nelaukdami įtraukėme tave į kandidatų sąrašą. Žaidime tavo aktyvumas siekė 200-400 minučių. Kadangi tavo darbas serveryje – medikai, tai teko tave sutikti imant iškvietimus ar tiesiog gydant žmones, taip pat dažnai šaudeisei DM zonoj, o vakar bandei užsiimti ir klubo veikla. Žemiau esantis kandidatas pasirodė šiek tiek geriau už tave, todėl nenusimink ir bandyk kitą kartą!

 

Bartas_Suuh- Štai ir naujasis Grove Street gaujos bosas! Anketa man patiko, neprirašei pasakų. Mafijų/Gaujų patirties turi nemažai. Taip pat rodei didelį norą prieš tai buvusiuose rinkimuose į gaujas direktoriaus postą, tad lengvai prasiskynei kelią ir tapai kandidatu. Žaidime dirbai Ballas gaujoje. Tave sutikdavome visad pražaidūsį 200-250minučių. Aptariant veiklą, daugiausiai laiko atidavei šaudymui, kas tau davė didelį pliusą (šaudei į visus kas juda). Be aktyvaus šaudymo, tu grobei narkotikus ir buvai tikras gaujos narys. Teko net kelis kartus stebėt, kai bėgi nuo teisėsaugininkų. Apibendrinant galim sakyt ,kad tavo aktyvumas nebuvo labai didelis, tačiau jis bus bus kokybiškas. Daugiau neturim ką pasakyt, sėkmės valdyme.

 

 

NGPT ir DPKT

 

 

oa2cy9.png

 

 

  • Už 38
  • Prieš 8
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...