Eiti į turinį
Domas_Vilkin

Grove Street direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

 

Buvo renkamas naujasis „Grove Street“ gaujos vadeiva. Anketų buvo pakankamai, tačiau šį kart pildė labai daug stiprių žmonių, kurie galėtų užimti gaujos direktoriaus postą. Tik išrinkus kandidatus, pradėjome stebėjimą. Kas nuvylė? Tai, kad 2 kandidatai iš 4 buvo neaktyvūs arba nieko neveikė, todėl realiai dėl direktoriaus posto varžėsi tik du kandidatai.. Na, o dabar truputį apie kandidatus.

 

 

Aurimas_Winstone – anketa vidutinė. Gaujose/mafijose patirties turi labai daug, tavo patirties taškai vieni didžiausių serveryje. Esi tas, kuris supranta gaujų veiklą. Gaila, bet žaidime tavęs visiškai nesutikome, todėl nieko negalim apie tave pasakyti. Kitą kartą, pildydamas į direktoriaus postą gerai apgalvok, ar tu jo tikrai nori.

 

 

Edga_Sugah – anketa nebuvo kažkuo ypatinga, tačiau tavo patirtis suteikė šansą varžytis dėl direktoriaus posto. Tavo pražaidimo laikas siekė vos 50-70 minučių, o ir sutikus matėme tik kaip trumpai pašaudei kalėjimo DM ir nuėjai AFK. Šiandien dar pastebėjau kaip šaudei į teisėsaugininkus, tačiau viena diena geresnės veiklos nepersvers kitų kandidatų pasirodymo. Tai tiek... Kiti kandidatai tave ženkliai aplenkė aktyvumu bei veikla. Sėkmės tau kitą kartą.

 

 

Kornelijus_Kornis – anketa tvarkinga, išsami, o ir patirties gaujose turi tikrai nemažai, todėl nusprendėme tau duoti šansą pasirodyti. Žaidime aktyvumas buvo nemažas (300-450 minučių), beveik visada dalyvavai veiksme bei ne kartą sėdėjai kalėjime, kuriame taip pat turėdavai veiklos – šaudeisi su kitais kaliniais arba kovojai bokso ringe. Kovojai koja kojon su Artūru, tačiau nusprendėme, kad jis šiuo metu yra tinkamesnis šiam postui ir valdytų gaują geriau.

 

 

Arturas_Quick – štai ir naujasis Grove Street gaujos vadas, kuris visiem yra gerai žinomas. Turbūt nesupyksit, kad šį kandidatą įvardinsim kaip vieną stipriausių žmonių mafijose/gaujose. Anketa nebuvo geriausia, bet tavo patirtis yra milžiniška, todėl mes turėjom tau suteikti progą varžytis dėl direktoriaus posto. Veikla puiki – šaudei ir kėlei chaosą mieste. Šaudydavai į visus kas juda, o kas nejudėdavo - pajudindavai J. Aktyvumas nebuvo labai aukštas (140-200 minučių), bet, kaip ir sakiau prieš tai, svarbiausia ne kiekybė, o kokybė. Jūs abu su Kornelijum ėjot koja kojon ir buvo labai sunku nuspręsti kam šį kartą suteikti progą tapti direktoriumi. Kad ir kaip bebūtų, Kornis tave lenkė tik minučių skaičiumi, todėl matydami tavo veiklą bei žinodami sukauptą patirtį nusprendėme, kad direktoriaus poste tu tinki geriausiai.

 

 

NGPT ir DPKT

 

1a86a203f0b32cdc2e4346b2582888b6852.png

  • Už 42
  • Prieš 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...