Eiti į turinį
Domas_Vilkin

Immortal mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, buvo renkamas naujasis Immortal mafijos bosas. Anketų nepritrūkome, užpildėte pakankamai greitai, tačiau pradžioje, ypač pirmąją stebėjimo dieną, pagalvojome, kad stebime ridos kėlimo varžybas, kas šiek tiek nuvylė. Kad ir kaip bebūtų, kol vieni stengėsi užkelti kuo daugiau ridos, kiti rodė savo pastangas, todėl dabar šiek tiek apie kandidatus.

 

Edgaras_Maped – Žaidime taip pat, kaip ir kiti kandidatai, dirbi ,,Grove Street“ gaujoje, stebėjimo laikotarpiu tavo aktyvumas siekė apie 300 minučių. Šių rinkimų metu teko tave pamatyti šaudantis DM, skelbiant į /s, kad filmuoji čyterius, kartais sutikdavome afk arba keliant ridą. Turi nemažai mafijų/gaujų patirties, parašei pakankamai stiprią anketą, todėl buvai paimtas į kandidatus, tačiau kiti parodė daugiau pastangų.

 

 

Saris_Capital – Kandidatas buvai jau praeituose The_Ballas direktoriaus rinkimuose, todėl suteikėme šansą tau ir šiuose rinkimuose, į Immortal boso kėdę. Vėl parašei trumpą ir užtikrintą anketą, žaidime praleidai 300-500 min. Tikėjomės, kad šie rinkimai bus sėkmingesni tavo atžvilgiu, tačiau ir vėl nuvylei.. Žaidime dirbi ,,Grove Street“ gaujoje, todėl bandei atlikti gaujinio pareigas: kvietei policiją, šaudei į juos, šaudeisi dm, tačiau kitą laiko dalį, kai stebėjome tave, užsiėmei gan ,,įdomia“ veikla. Važinėjai su ledų pardavėjo mašina, o geriausia dalis buvo vakar, kai dalyvavai klubo veiksme ir laiką leidai su savo draugu Gyčiu

Spoileris

19bda3e8c53fe19395bfc96994120b30830.jpg

 Na, linkime sėkmės Jums ir tikimės, kad kitą kartą, kai pildysi į direktoriaus postą, elgsiesi kiek kukliau ir užtikrinčiau.   

 

 

Mantas_Žalgirietis – žaidėjas, kuris vėl nusprendė pereiti į nusikaltėlių pusę. Kaip kandidatas, buvai vienas iš favoritų nuo pat pradžių, nes mafijų/gaujų patirties turi 1m~. Pirmąją stebėjimo dieną dirbai policijoje, bet paskui perėjai į The Ballas gaują, tada ir prasidėjo tavo kandidatavimas. Dažniausiai arba šaudydavai San Fierro mieste prie šviesoforų, arba važinėjai su Buffalo automobiliu, aktyvumas buvo iki 200 minučių. Antrąją stebėjimo dieną suaktyvėjai mieste bei dažniau šaudei praeivius ir kitas mašinas, paskui pradėjai šaudyti ir LV žiede į ridos kelėjus, o aktyvumas buvo iki 300 minučių. Pasirodei tikrai neblogai, bet kiti kandidatai aplenkė tave aktyvumu.

 

 

Frank_Pecora – anketa aiški, gera, o ir patirties turi tikrai nemažai, todėl buvai vienas iš pagrindinių kandidatų į šį postą. Pirmąją stebėjimo dieną niekur nedirbai ir užsiėmei savo Burrito pardavinėjimu, tačiau vėliau įsidarbinai Grove Street gaujoje ir suėmei save į rankas. Aktyvumas tavo buvo tikrai geras, visada pražaisdavai apie 300 minučių, tačiau nesistengei taip, kaip Artas. Kartais matėme tave šaudantį mieste ar kariaujantį gaujos karuose prieš The Ballas, kur pasirodei neblogai, tačiau taip pat neretai važinėdavai su NRG, Elegantu ar buvai AFK, todėl šį kartą nusprendėme, kad kitas kandidatas buvo labiau vertas direktoriaus posto. Kitą kartą pasistenk labiau.

 

 

Artas_Bmw – štai ir naujasis Immortal mafijos bosas. Turbūt šis žmogus nėra labai žinomas, tačiau mafijų/gaujų patirties turi tikrai nemažai, o ir teamspeak'e atsiliepimai nėra blogi. Anketa labai gera, viską aiškiai išdėstei. Aktyvumas buvo taip pat labai didelis (400-700 minučių), o ir veikla buvo puiki. Aplink tave visada vyksta veiksmas, matėme tiek dalyvaujant gaujų, klubų veiksmuose, tiek šaudantis kalėjimo DM. Visą savo prisijungimo laiką šaudei visus, kas juda ir tikrai aiškiai parodei savo pastangas bei norą būti mafijos bosu. Tikimės, kad pateisinsi mūsų lūkesčius ir kovosi garbingai.

 

 

b4d9a1e0641f64edf31f0ebcba876daf330.png

 

DPKT ir NGPT

  • Už 44
  • Prieš 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...