Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

  • 0
Remigijus_Wirsila

Stringa samp, nekrauna objektu, neveikia komandos.

Klausimas

Sveiki, problema tokia rimtesne, prisijungiu i serveri, keliu rida ar siaip saudaus ismeta visus esc, pakimba komandos, chatas eina, i ji rasyt gali, i darbo ar klubo racija gali taipat rasyt bet neveikia /info /xp ir panasios komandos, uzstringa spidometras, nebekrauna objektu. Padejas tinkla, privaziaves po 6min galiu ji paimt ir padet isnaujo nors nerodo toj vietoj ar galima ar ne, manau tikrai esat kazkas susidure, jei galit padekit, zaidime atsidekosiu :) laukiu jusu komentaru.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

2 atsakymai(-ų) į šį klausimą

Rekomenduoti pranešimai

Sveikas, gali būti problema su internetu. Kaip iškils šita problema žaidime: įsijunk CMD (WIN+R ir įvesk cmd), ir tada įvesk “ping google.lt -t“. Palauk kokias 2 minutes ir pažiūrėk ar rodo didelį ping, ar jis svyruoją nuo mažo iki didelio - jei taip, tai reiškia, kad yra problema su internetu, ir tokiu atveju turi susisiekti su interneto tiekėju ir pranešti apie savo problemą, kad jie tau padėtų.

 

O jei nėra problemos su internetu, tokiu atveju siūlyčiau tik vieną išeitį - perrašyti GTA: San Andreas per naują (ir žaisti be modų/arba su patvirtintais modais su, kuriais žinai, kad nelagins).

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...