Eiti į turinį
Rolanda_Cherry

The Ballas gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, buvo renkamas naujasis ,,The Ballas“ gaujos atstovas, anketų susilaukėm pakankamai daug, išsirinkom keturis kandidatus, todėl keliaukime prie jų.

 

Edga_Sugah – Anketa niekuo neypatinga, trumpa, paprasta ir aiški, į kandidatus buvai paimtas tik dėl to, nes turi tikrai daug mafijų/gaujų patirties žaidime. Žaidime buvai tarsi vaiduoklis, praktiškai tavęs nesutikome prisijungusio, matėme tik, kad dalyvavai viename veiksme iki tol, kol tave nušovė, o tada atsijungei.

 

Keilo_Dollar – Pradedant nuo tavo anketos į direktoriaus postą, tai parašei šiek tiek geresnę, negu anksčiau minėtas kandidatas. Taip pat, turi nemažai mafijos/gaujų patirties, o tai leido suprasti mums, kad galime tave stebėti ir suteikti tau šansą. Žaidime dirbi Grove Street gaujoje, aktyvumas siekdavo apie 300 minučių, tačiau arba tu žaisdavai naktimis, arba sunkiai susikirsdavo mūsų keliai, nes matėme vos porą kartų, kaip šaudeisi tpdm.

 

Tomaz_Bmwfan – Štai vienas iš rimtų kandidatų. Skaitant tavo anketą patiko tai, kad esi žmogus, kuris nepilsto iš tuščio į kiaurą ir nesistengi paglostyti savimeilę. Taipogi, susidarėme vaizdą, kad esi tas žmogus, kuris per ilgą laikotarpį sugebėjo prikaupti daug patirties ir gebėsi išlikti ramus, bet griežtas ir teisingas. Žaidime dirbi ,, Grove Street“ gaujoje, aktyvumas siekė apie 400 minučių, kaip ir minėjai savo anketoje, lygiai tą patį darei ir žaidime: daug laiko praleidai dalyvaudamas klubų veikloje, kartu su savo gaujiniais grobėte narkotikus, šaudeisi tpdm, o taip pat dalyvavai ir pinigų grobime vakar. Apibendrinus viską, turėjai didžiausius šansus tapti direktoriumi, bet paskutiniąsias dvi dienas tavęs žaidime absoliučiai nesutikome, dingai lyg skradžiai žemę. Nerizikuodami tuo, kad būsi neaktyvus, direktorių davėme tavo priešininkui. Nenukabink nosies, trūko visai nedaug.

 

Edgaras_Maped – Štai ir naujasis direktorius. Parašei labai neblogą anketą, kurioje apibūdinai savo veiklą žaidime, kaip kovotum su neleistinomis programomis, ką darytum, jei būtum direktorius. Tau stiprumo pridėjo ir tai, kad neseniai buvai The Ballas pavaduotojas. Žaidime iš pradžių dirbai ,,Cosa Nostra“ mafijoje, vėliau išėjai į ,,Immortal“ mafiją, bet greitai palikai ir ją. Aktyvumas siekė apie 350 minučių, teko matyti, kaip dalyvavai klubo veiksme, buvai jaile, kartais sėdėdavai g. Direktorių žadėjom duoti Tomui, bet kadangi tu likai antras ir pastarąsias dienas buvai aktyvesnis žaidime, nusprendėme direktorių duoti tau. Tikimės, kad nenuvilsi ir sąžiningai kariausi su Grove Street gauja. Sveikinam ir sėkmės.

 

 

DPKT ir NGPT.

edk61.jpg

Direktoriui valdžioje neišbuvus dvi savaites, pareigas perleisime antrajam kandidatui.

  • Už 25
  • Prieš 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...