Eiti į turinį
Rolanda_Cherry

Cosa Nostra direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, buvo renkamas ,,Cosa Nostra“ mafijos direktorius. Anketų susilaukėm ne tiek daug, kiek tikėjomės, tačiau išsirinkom keturis kandidatus, todėl keliaukime prie jų:

 

Paulius_Sfit - Žaidėjas, kuris žino, ką reiškia būti mafijose/gaujose, ką reiškia būti valdžioje šiuose darbuose. Turi pakankamai daug mafijų/gaujų patirties žaidime, parašei stiprią anketą. Kandidatas jau esi ne pirmą kartą, iš tavęs tikėjomės kur kas daugiau, tačiau mūsų keliai žaidime nesusikirto.

 

Mantas_Zalgirietis - Žaidėjas kuris antrą kartą patenka tarp kandidatų dėl savo aiškios anketos ir didelio mafijų/gaujų xp. Žaidime dirbai "Grove Street" gaujoje ir dažniausiai lakstydavai su ginklu rankoje ir šaudydavai mieste praeivius. Paskui tekdavo sėsti ir į kalėjimą, bet tavęs tai nestabdė ir kuo toliau, tuo labiau kėlėi chaosą miestuose, Ridos kelėjų žiede, o kartais šaudeisi ir /tpdm zonoje. Aktyvumas siekė iki 300 min~. Galėjai tapti lengvai direktoriumi, bet kiti kandidatai tave aplenkė įvairesnę veiklą bei didesnių aktyvumu.

 

Ginas_Sprite - Buvęs nesenai nušalintos "Cosa Nostra" mafijos pavaduotojas, kuris nuspręndė toliau siekti savo tikslo - Direktoriaus. Žaidime buvai priimtas į "The Ballas" gaują, kad galėtum pasikelti mafijų/gaujų xp. Dažniausiai dalyvavai klubo veiksmuose bei laikėte užimtus kitus klubus, taip pat šaudėi ir miestuose, o kartais su draugais nueidavai pasišaudyti /tpdm zonoje. Kalėjimo zonoje taip pat nestovėjai afk, o šaudeisi jailo dm. Aktyvumas buvo didelis ir siekė 500~ minučių.

 

Salvis_Gta - Šį žaidėją mafijose/gaujose manau tikrai žinote. Taip čia žaidėjas kuris pasirodė rinkimu metu geriausiai ir neleido sudvejoti dėl jo kandidatavimo į "Cosa Nostra" mafijos direktorių. Žaidime dirbai "Grove Street" gaujoje ir dalyvavai pavaduotojo rengiamoje veikloje t.y ginklų/narkotikų/pinigų grobimuose. Taip pat buvai ir klubo pavaduotojas ir atsiradus laisvai minutėi rengdavai klubo veiksmą, arba kviedavai prisijungti į /tpdm zoną pasišaudyti. Aktyvumas taip pat buvo panašus į antro kandidato 500~ minučių. Sveikinu ir linkiu gerų karų su Immortal mafijozais.

 

NGPT ir DPKT

2mceu5k.jpg

Direktoriui pareigose neišbuvus 2 savaites, valdžią perleisime antrajam kandidatui.

  • Už 37
  • Prieš 7
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...