Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Tadelis_Litai

Vika_Wayy

Rekomenduoti pranešimai

Administratoriaus pagyrimo anketa:

 
 

 

1. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Vika_Wayy
2. Keliais žodžiais apibūdinkite jo elgesį: Nuostabi administratorė
3. Dėl ko giriate, rašykite kiek galite išsamiau: Iš pradžių palinkėsiu sėkmės skaityme ir atsiprašau, kad gali būti daug gramatinių klaidų, kadangi biški užsimiegojąs rašau, bet pradedam- na labai neišsiplėsdamas pasistengsiu aprašyti šią šaunią administratorę, esi nuostabi ir šauni administratorė todėl, kad visada padėdi visiems, kurie tik prašo pagalbos, pahealini, atsakinėji į klausimus, esi draugiška, iškalbinga, padedanti, labai bendraujanti, visada mane palaikai ypač vakar kai maniau, kad žopa bus su teorija regitroj, nuraminai, kad viskas bus gerai ir opaaaa išlaikyta nors tikrai pats netikėjau, kad paeis iš pirmo karto.
Vika kai buvai kariuomenėje pirmą kartą, dar nebuvai administratorė, buvo linksma su tavimi prikolinti, dažnai tave grobė Kariuomenės bachurai, o mes su Vasiuku atgrobinėdavom ir po to pagrobdavome tuos kurie tave pagrobdavo buvo linksma, kadangi buvai iš kariuomenės išėjusi, bet man paprašius grįžti grįžai ką tikrai vertinu. Po grįžimo išlikai tokia pati šauni kokią tave žinojau. Malonu žaisti su tavimi cs:go, arba bent jau kai mes judam cs:go kanale palaikyti kompaniją iškart geriau su Jakusu pajungiam daužymąąąą, p.s lauksim kada ir tu su mumis pradėsi eiti match makingus :1_grinning: o ne vienas prieš vieną eiti draugiškai, juk žinai, kad tau ten žaisti rimtai nereikės svarbu palaikymas. Visada linksma su tavimi būti ts kanale, nenusibosta. Visada kai nėra, ką veikti su tavimi galima atrasti veiklos pvz. Nusipirkti sklypą ir atsirado veikla pasistatyti namus, ir t.t. Sorry Vika, kad man šiandien labai nesirašo, kadangi žinai kas vakar buvo - Party maker shaker shaker. Prireikus, bet kokio patarimo galima jį iš tavęs lengvai gauti, visos tavo sąvybės yra tik geros! Kaip minėjai mes su Jakus tavo angelai sargai :D, nors ištikrųjų tu mums ne ką mažiau padedi įvairiose veiklose ir situacijose. Tikiusi Vika su Šarunu išliksit tokie patys šaunus ir padedantys žmogeliukai :12_slight_smile:. Na manau per daug nereikia išsiplėsti tiesiog supratau, kad man geriau rašyti pagyrimus, negu atsakinėti direktoriaus papeikimus, nauja veikla man patinka šįkart apie 350 žodžių, ką nuvyliau labai atsiprašau, tikiuosi tavęs Vika nenuvyliau! Ryte turėsi ką paskaityti kai negalėsi ateiti prie kompiuterio, o iš Šarūno lauk atsakomojo pagyrimo!( dabar jį priverčiau parašyti daugiau negu 350 žodžių, sėkmės Jakau:8_laughing:). Tai va Vika laikykis, nes ateityje manau peršoksim 500 žodžių ribą. Pažadas yra pažadas laukite naujienų. #Pagyrimų#Battle#350žodžių#gl
4. Įrodymai (nebūtina): Šįkart įrodymų nebus, nes dėl tokios šaunios administratorės keltų nuotraukas pora valandų, o man reikia išlėkti - tai labai atsiprašau.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...