Eiti į turinį
Domas_Vilkin

Grove Street direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, buvo renkamas naujasis Grove Street gaujos vadeiva. Anketų nesulaukėme labai daug, tačiau jų užteko norint atrinkti 5 kandidatus, kurie varžytųsi dėl gaujos boso posto. Malonu, kad šiuose rinkimuose dauguma nesistengė parodyti kaip jie kelia ridą, o pasižymėjo tikra nusikalstama veikla ir buvo aktyvūs, kas tikrai nudžiugino. Taigi, pereikime prie kandidatų.

 

 

Bartas_Suuh – atrinkome tave kaip kandidatą, nes anketa buvo gera ir turi nemažai patirties gaujose, tačiau stebėjimas baigėsi jau pirmomis dienomis, kai buvai pastebėtas naudojant ridos botą.

 

Gytis_Kentas – anketa labai išsami ir traukianti akį. Mafijų/gaujų patirties neturi tiek daug, kiek kiti kandidatai, tačiau pakankamai, kad būtum patyręs nusikalstamoje atmosferoje. Pirmosiomis dienomis tavo aktyvumas buvo tikrai geras (~300 minučių), o ir veikla pasižymėjai nebloga – dalyvavai klubo bei mafijos veikloje, bėgiojai nuo teisėsaugos. Kaip ir viskas būtų gerai, tačiau kiti kandidatai tave lenkė tiek žymiai didesne patirtimi, tiek veikla serveryje.

 

Karolis_Rell – Kukli anketa, atrodo niekuo neišsiskirianti iš kitų, gal net silpniausia iš visų kandidatų, kuriuos stebėjome. Aprašei viską trumpai, drūtai ir aiškiai, per daug neišsiplėsdamas ir nesistengdamas mūsų kažkuo nustebinti. Vieni tave pažįsta kaip teisėsaugos žmogų, kiti kaip mafijų/gaujų narį. Visai neseniai buvai Immortal mafijos direktorius, todėl tai buvo viena iš priežasčių, kodėl pasiėmėm tave į kandidatų tarpą. Žaidime, galima sakyti, tavo aktyvumas buvo kone geriausias - apie 500 minučių, tačiau nesupratome, į kokį postą pretenduoji? Sėdėjimo g ar ridos kėlimo? Didžiąją laiko dalį, kol stebėdavome tave, tu arba važinėjaisi su draugų transporto priemonėmis, arba tave vežiojo. Teko matyti jaile, taip pat ir šaudantis, bet nieko daugiau. Todėl kitą kartą, kai pildysi į direktoriaus pareigas, pasirink kitokius prioritetus nei šį kartą.

 

Donatas_Volleee – Su savo tikrąja paskyra esi direktorių juodajame sąraše, bet vis tiek pasirinkome tave kaip kandidatą, nes  turi nemažai mafijų/gaujų patirties, išmanai, kas tai per sritis, kas ten turi vykti. Parašei panašaus stiprumo anketą, kaip ir tavo konkurentas Karolis_Rell. Joje trumpai papasakojai, kodėl nori šio posto, kaip tvarkytumeisi. Žaidime dirbi ,,Cosa Nostra“ mafijoje, turi įgaliotinio pareigas, todėl dažnai teko matyti, kaip per /d skelbi, jog treniruojatės /tpdm. Taip pat matėme tave tiek kovojantį su kita mafija, tiek keliantį ridą. Aktyvumas siekė apie ~400 minučių, veikla pakankamai gera, tačiau neideali ir Gytis šioje srityje tave aplenkė.

 

Gytis_Izaokas – štai ir naujasis Grove street gaujos bosas. Anketa tvarkinga, gera, aiški ir patirties turi tikrai nemažai. Aktyvumas visom stebėjimo dienom buvo labai geras (300-500 minučių), o ir stebint tave nusivilt neteko – visada dalyvavai įvairiose veiklose, šaudei viską, kas juda tiek mieste, tiek užmiestyje, todėl supratome, kad nusikalstama veikla – tavo pagrindinis pašaukimas serveryje. Viena aplinkybė privertė šiek tiek sudvejoti ar galime tavimi pasitikėti ir duoti direktoriaus postą, tačiau ilgiau pagalvoję nusprendėme taip, kaip yra dabar. Tikimės, kad nenuvilsi ir linkime sėkmės direktoriavime.

 

f0c38d70027c31e8440fc71551012ea379.png

 

DPKT ir NGPT

  • Už 45
  • Prieš 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...