Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Kevin_Turner

/ist ir /unita patobulinimas teisėsaugai. [įgyvendinta]

Ar pritariat šiai įdėjai?  

69 balsai(-ų)

  1. 1. Ar pritariat šiai įdėjai?



Rekomenduoti pranešimai

Sveiki skaitytojai, turiu aš tokį pasiūlymą teisėsaugai nes pats joje tikrai nemažą laiko tarpą dirbu ir pastebėjau šiokį tokį minusą kurį ištaisius sumažėtų nesusipratimų ir klaidų kiekis žaidime. Problema yra iškilusi su /ist ir /unita komandom. /ist komanda pagrinde yra naudojama norint išteisinti Apsaugininkus kurie gavo star begindami žmogų kuris užsisakė apsaugos paslaugas, o /unita naudojama norint išteisinti žmogų nuo paskutinio įtarimo jeigu netyčia uždėjai įtarimą ne už tą už ką norėjai. Bet pačiam asmeniškai jau teko susidurti su keliais išskirtiniais atvejais kai nei /unita nei /ist jau nebegalėjo padėti ir privertė mane susimąstyti apie galimus pakeitimus kurie padėtu išvengti tokių nesusipratimų ir papildomų problemų su valdžia.

 

 

Situacija numeris 1: Visi gaudėm bėglį kurį surakinus jis nuėjo į esc, kad galėtu save išsicrashinti pradėdami naująsingle player žaidimą. Už tokį bėglio poelgį męs baudžiame jį už tyčinį ESC naudojimą + papildomi padaryti pažeidimai. Būna atvėjų kai darbuotojai susimaišo nes esa skirtingose ts ir vienu metu abudu teisėsaugininkai uždeda jam už tyčinį ESC naudojimą  tada sistema kažkaip susibugina ir nebeleidžia nei vienam nei kitam teisėsaugininkui panaudoti /unita panaikinant paskutinį įtarimą ir automatiškai lieka kaltas tas kuris paskutintas uždėjo tą įtarimą už ESC naudojimą.

 

 

Situacija numeris 2: Gaudėm vienu metu 3 bėglius kurie buvo vienas šalia kito ir visus juos pagavus iš skubėjimo kuo greičiau sudėti jiems įtarimus ir išvežti į jailą kol tiems bėgliams nepadėjo jų admin draugai ar kiti jų bendradarbiai įvyko klaida ir ne tam sudėjom ne tuos įtarimus. Kadangi buvo sudėtas daugiau negu 1 įtarimas nebegalėjom panaikinti visų jo įtarimų ir nubausti pažeidėją už tai dėl ko jis ir buvo gaudomas. Kadangi tas žaidėjas turėjo administratoriaus privilegijas kiti administratoriai negalėjo jo pajailinti ir unjailinti, kad galėtumėm panaikinti neteisingai sudėtus įtarimus ir nubausti už tai ką padarė.

 

 

Manau išeitis galėtu būti paprasta padarant, kad /ist komanda panaikintu visus nusikaltėliui uždėtus įtarimus (nes dabar tai eina padaryti tik apsauginiams), kad būtu galima iš naujo juos sudėti jeigu bededant įvyko kažkokia tais klaida arba, kad naudojant komanda /unita leistu pasirinkti būtent kokį įtarimą norim panaikinti.

 

 

Po tokio atnaujinimo manau atsirastu ir vienas, kitas kuris bandytu piktnaudžiauti šia privilegija, bandydami išteisinti draugą taip išsukant jį iš jailo, bet manau aktyvi visų teisėsaugos sričių valdžia taip pat ir TPK "Teisėsaugos Priežiūros Kontrolės" komanda su tuo tikrai lengvai susitvarkytu tokius teisėsaugos darbuotojus nubaudžiant teisėsaugos blistu už piktnaudžiavimą teisėsaugos komandomis, tad nemanau, kad po kelių tokių darbuotojų nubaudimų tai daugiau pasikartotu.

 

 

Pasiūlymo atnaujinimas 2016-09-08 [PAPILDYMAS]

 

 

Parašiau Admin_Bumeriui dėl šios idėjos tai jis atsakė, kad nelabai nori šios idėjos įgyvendinti nes bijo, kad atsiras daug teisėsaugininkų kurie naudodamiesi šiomis komandomis gelbėtų savo draugus nuo jailo. Aš bandžiau jam paaiškinti, kad įgyvendinus šią idėją ir sukūrus taisyklę, kad už free /ist ar /unita dalinimus galima būtu bausti teisėsaugininkus išmetimu iš darbo arba teisėsaugos blistu ir tokių dalykų daugiau nepasikartotu. Nes pasak jo kai buvo galima uždėti 200star už relog ir padaryti /unita, kad pasidarytu nusikaltėlio gaudomumo lygis į 50 buvo nemažai teisėsaugininkų kurie tokiu būdu mažindavo savo draugeliams turimą laiko praleidimą jaile. Lyginant tokių situacijų skaičių su adminais kurie piktybiškai /unjailina savo draugelius kurie buvo pasodinti teisėsaugos manau yra kokius 5 kartu dažnesnis ir baudimas tokių administratorių yra tik admin įspėjimai, o sukūrus taisyklę, kad už piktybinį daugelių gelbėjimą nuo jailo dalindami free /ist ar /unita būtu baudžiami teisėsaugos blistu, vargu ar atsirastu tokių žaidėjų nebijančių taip rizikuoti. Taip pat kaip vieną iš išeičių norint sumažinti free /ist ir /unita dalinimą galima būtu sukurti teisėsaugos valdžiai komandą kurią panaudojus būtu galima pamatyti kada, kas kam ir už ką davė /ist ar /unita arba padaryti taip, kad tas /ist ir /unita komandas būtu galima naudoti tik nuo tam tikro rango, o darbuotojai sunkiai pasikėlę tą rangą šansas, kad rizikuotu darbo praradimu ir teisėsaugos blistu tai tik dar labiau sumažėtu. Tai padėtu sekti ir palaikyti dorą šių komandų naudojimą. Apart šio minusio įgyvendinus šią idėją manau lieka vien tik pliusai ant kiek tai palengvintu teisėsaugos darbą ir sumažintų tų nesusipratimų su star dėjimais kiekį.

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

2 minutes ago, Khalis_Monro said:

Tikrai geras pasiūlymas, Kevinai. Bet padaryti kad nuo rango kokio.

 

Teisingai galima kaip dar viena išeičių padaryti taip, kad tas /ist ir /unita komandas būtu galima naudoti tik nuo tam tikro rango, o darbutojai sunkiai pasikėlę tą rangą šansas, kad rizikuotu darbo praradimu ir teisėsaugos blistu tai tik dar sumažėtu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...