Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Razzi_Permana

Pasiulymas

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki manau daug kas mėgsta gaujos/mafijos gyvenimą, asmeniškai aš žaidžiu vien dėl to kad yra gaujos bei mafijos. :D Šiandien administracijos paklausiau ar galima naudoti cbuga? Jie man atsakė kad įmanomą, bet už tai yra baninamą. 

Nusprendžiau išdėstiti jums kodėl jūs blogai darote dėl cbug. Visu pirma mafijos gyvenimas ne toks įdomus kaip nėra cbugo, kiekvienas žaidėjas manau norėtu išmokti šaudyti gerai, su cbugu manau būna idomesnes kovos. Šaudyti be cbugo manau neidomu, praitame mano serverije karaliavo cbugas, visi ji naudodavo, visi norėdavo kuo geriau šaudyti.

Prašau nebaninkit žmonių dėl cbugo. Pamatysit kaip mafijos/gaujų gyvenimas taps idomesniu, bus daugiau veiksmo. asmeniškai aš svarščiau čia nebežaisti vien dėl to kad cbugas neleistinas.

 

Taigi jum spresti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Aš šeip esu prieš ir už taip 50/50% Dėl ko? už - Pats moku šaudyt ir norėjau kažkada rašyti tokį pat pasiūlyma ir įdomiau yra su c-bug. prieš - prasidės visokie skriptai taip pat yra pro-aim.cs kaip c-buginsi gali greit suvaryt kulkas ir mirs ..

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Aš esu vienareikšmiškai PRIEŠ. Kodėl? Todėl, kad dabar nėra jokių problemų sukelenčių administracijai galvos skausmo. Manau jeigu legalizuotų c-bug, tada būtų tokių kurie ''atsimazina'' jog naudojo c-bug ar kažką panašaus. Sėkmės.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Nesupratau pasakymo sukeltu administracijai galvos skausmą :D visu pirma yra komandos pasodinti į kaleimą jeigu šaudoma mieste. beto yra daug skriptu kurie neleidžia naudoti auto cbug ir pnš. Labai paprasti scriptai manau sugebėtu padaryt :D Bet supraskit kad būtu daug idomiau nesuprantu kodėl šis dalykas yra neleistinas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Nesąmones rašai. Bus įdomiau? Kuom? 7 iš 7 dgl kulkos pataikytos čia įdomiau? Kaip tai gali pagyvinti mafijų/gaujų gyvenimą? Tai kaip tik padarys viską neįdomiau nes visas veiksmas truktu trumpiau, nes visi taptų skill`ais, išsišaudot su bugais ir cheatais kurių ir taip jūsų tarpe pilna ir kas čia įdomaus? Paskui mieste prieš paprastus žaidėjus pradėsit naudot, grobimuose prieš teisėsaugą ir taip balaganas čia užtenka gal? PRiEŠ

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Priėš c-bug naudoja žmonės kuriė nemoka normaliai paprastai šaudyti o tiė kuriė moka šaudyti patenka į mafijas/gaujas tai jeigu galėtu cbug naudoti tai tiesiog isirašytu auto-cbug tai nereikėtu gerai šaudyti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...