Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Daugvila_Redas

Orderis į statomus namus.

Verta?  

37 balsai(-ų)

  1. 1. Ar verta?

    • Taip
      17
    • Ne
      20


Rekomenduoti pranešimai

Siūlau kažką padaryti panašų į orderį bet į statomus namus, nes pvz dabar begliai ne tai kad bėgtu , o pasislepe savo namuose ir ten niekaip jų iš ten neįštrauksi, jei buginsies po žeme irgi blogai, tad siūlau padaryt kažką panašaus į orderį. Tai tarkim gauni orderi ir veikia taip pat kaip namų raktas tarkim gali atidaryt visus vartus ar duris.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Dirbant teisėsaugoje sulaukiama daug žinučių, kaip: ''nuimk bega arba gausi ppk'', ''Jei negaudai nuimk bega'' it t.t. Dirbant teisėsaugoje tai yra visiškai užknisantis dalykas. Nekalbu apie naujokus kurie nežino kaip elgtis tokiuose situacijuose, pamato ta citatą kuria parašiau ir iš karto nuima /bega, kodėl? nes bijo ''ispėjimą'' atseit gaut. 

Jeigu visi bėgliai taip verkia, kad ju niekas negaudo, kai patys kaip žiurkės urvuose slepiasi ir laukia kol viskas pasibaigs, galiausiai galės išlyst ir vėl daryt ką darė. 

jei tokie jau nekantrus yra, būtinai turi žiūrėt kaip mes bandom aiškintis kokiu būdu juos pagaut ir jie tai paverčia į pajuokos sceną, manau tai būtų labai šaunu jei galėtume patekti į ''visus'' namus. Kita vertus, ir pats žaidimas būtų paremtas ''realistiškiau''. Ar gi ne taip?

Visi šitie vaikai kurie komentuoja neigiamus atsiliepimus rašo viską visiškai be jokiu argumentų, labai mėgsta užkirmije būti statomuose interjeruose ir paversti kitus kurie gaudo pajuokos objektais.

Neigiami komentarai, aišku. Kaip gi nebus? Visi gi realiai norime būti nepasiekiami kai prisidirbe esam, bet taip nėra. Tai gal ir čia bandom padaryti žaidima truputi labiau ''tikroviškesni''. Pačiai teisėsaugai bus visiškai lengviau, ir nusikalteliai turės atrast naujų būdų, kaip pabegt.

Mano nuomonė apie tai. Šaunu, taip pritariu. Bet, jei tai yra per daug sukomplikuota, galima ir kitu išvadu ieškoti kaip. Nauja taisyklė dėl /bega, leisti teisesaugai gauti orderi įsilaužti į ''visus'' namus arba na tiesiog sudėti viską kartu.

 

Peace.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

7 hours ago, Juodass_Mersas said:

Prieš

 

7 hours ago, Pukiz_Lost said:

pries

Jeigu esate prieš, turite rašyti savo priežastį. Negalit taip be priežasties sutikti/nesutikti. Už tai yra atimama rašymo teises, kad neberašytumėte tokių nesamonių.

O idėja yra tikrai gera, nes jūs nesugebat kaip normalūs žmonės bėgt, o kaip viščiukai slepiates savo sklypuose. Paskui verkiat, kad isibugginam, nors patys prisibuggine tuos savo namus. Gaila man jūsų, kad nesugebat kai normalūs žmonės - jei bėgi tai bėk normaliai, o ne į savo būstą pas mamyte paverkt. Šauniai sugalvojai Daugvila, +rep

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...