Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Minde_Kentas

Taxi Firmom.

Siūlau atskirti arba panaikinti kažkurią, tai taxi firmą?  

7 balsai(-ų)

  1. 1. Siūlau atskirti arba panaikinti kažkurią, tai taxi firmą?

    • Sutinku
      0
    • Nesutinku


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, tiesiog kiek ir tebežaidžiu taksi firmose, pastebėjau kad daugumui darbuotojų nepatinka, kai ringdami iškvietimus, jų per dieną nelabai ką ir surinksi tiesiog, vieni bugina kiti jau greitai išmokę parašyti arba tiesiog valdžia kitos firmos ima iškvietimus kurių jiem nereikia,  tai va siūlau tiesiog atskirt firmas, padaryti kad galėtų žmonės kviesti 1 - 2 taxi firmą arba tiesiog pašalinti kažkurią tai fimą, kad būtų galima pažaisti ir kažką daugiau pasiekt. Tai tiesiog rašykit į komentarus, kaip jum pasiūlymas gal suprasit apie ką ir pnš.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Mano nuomonė nelabai reikalinga, nes dabar su buginimu sunkoka, nes rašo per kiek laiko paimė, o jei suskirstys taksi firmas kaip kviesim bus nesamonė, o jei viena panaikins, tai bus per mažai taksiorų. Taip kad nelabai šita tavo idėja.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Taksi firmos ir yra 2, kad būtų pakankamai darbuotojų imti iškvietimams. Jeigu vieną panaikins, kartais ir trūks ir pnš... Buginimų problemai yra padaryta, kad prie paimto iškvietimo rašo, kiek laiko užtruko rašydami, tai žodžiu PRIEŠ.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...