Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Bryan_Oconner

12 pasiūlymų serveriui!

Sutinkate su šiomis idėjomis?  

22 balsai(-ų)

  1. 1. Sutinkate su šiomis idėjomis?

    • Taip
      19
    • Ne
      1
    • Neturiu nuomonės.
      2


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, nerašysiu nesąmonių ir eisiu iš karto prie reikalo!

 

1 idėja:

Galutinai sutvarkyti komandą /orderis, nes šiuo metu ji buginasi t.y. Šiandien gaudžiau bėglį ir šis įlindo į nuosavą namą kuris yra Los Santos mieste (Ne sklypas) ir paprašius orderio rašė, kad žaidėjas ne name. Nors šis buvo 360 name.

 

2. idėja:

Išimti administratoriams komandą /unjail. Su šia komanda šiuo metu yra labai piknaudžiaujama, t.y. administratorius išteisina save arba savo draugą administratorių kuris būna pasodintas į kalėjimą nuo teisėsaugos ir tokiu būdu išvengia bausmės už padarytus pažeidimus, šią komandą būtų galima palikti tik DPKT nariams.

 

3. idėja:

Padaryti, kad nuosavų namų interjerą būtų galima pirkti ir už serverio pinigus, nes dabar interjerus galima pirkti tik už kreditus.

 

4. idėja:

Padaryti, kad už žaidimo kreditus būtų galima nusiimti forumo įspėjimas principas panašus kaip /unbanforume tik reikėtų parašyti kiek įspėjimų norime nusiimti. 1 įspėjimo nuėmimas kainuotų tarkim 25 kreditus.

 

5. idėja:

Padaryti, kad už žaidimo kreditus būtų galima atsiimti rašymo teises forume, principas toks pat kaip išdirbimo nusiėmimas, kainas manau reikia palikti tokias pat.

 

6. idėja:

Padaryti, kad apsauga negalėtų naudoti komandos /ist kai yra nubaustas teisėsaugos darbuotojo.

 

7. idėja:

Kaip žinome darbas pavadinimų ***** yra slaptas, bet bandant įlipti į šio darbo transporto priemonę vis tiek rašo šio darbo pavadinimą.

 

8. Idėja

 

Policijos Departamento direktoriui, pavaduotojui bei įgaliotiniams padaryti komandą /reidozona. Šios komandos paskirtis būtų padaryti saugią zoną tarkim 100 metrų atstumu nuo tos pozicijos kurioje buvo panaudota ši komanda. Dabar reido metu atsiranda visokių erelių kurie pasislėpę šaudo į reidą ir taip trukdo vesti efektyviai reidus. Jeigu reidus vedame /tpsf ar /tpls ten problemų nekyla, nes ten jau taip saugios zonos, bet /tplv ar kur nors kitur visada pradeda šaudyti.

 

 

9. idėja:

Prie įtarimų lentelės pridėti ,,Trukdymas reidui” už šį pažeidimą būtų galima dėti manau 15 gaudomumo lygio pakaktų, nes ir vėl per reidus yra tokių kurie važinėja specialiai po 10 kartų ir taip trukdo tiek teisėsaugai tiek kitiems žaidėjams.\

ĮGYVENDINTA

 

10. idėja:

Padaryti, kad šlagbaumus darinėti galėtų visų teisėsaugos sričių darbuotojai. Vakar policijoje reido metu, nebuvo, kas gali naudoti komandą /slagbaumas, nes ši yra nuo 5 -ojo rango, tad tekome prašyti kitų teisėsaugininkų ir padėjus Kariuomenės darbuotojui jis turėjo stovėti 20 minučių prie mūsų rengiamo reido ir darinėti šlagbaumą.

 

11. idėja

 

Padaryti, kad gaujų bei mafijų nariai baudą galėtų mokėti iki tarkim 100 star. Kodėl? Dabar pagalvokit, mafijų bei gaujų veikla yra kelti chaosą mieste, šaudyti ir panašiai, bet dabar nušauname 2 -aidėjus, susimokam baudą, ir vėl nušovę vieną žaidėją jau gauna nebe 10 star o iškart 30, nemanau, kad tai yra labai teisinga, tai mafijos bei gaujos net negali normaliai pašaudyt ir surinkę 50 star sėda į kaleimą, nes bijo ilgiau sedėt, šioka tokia nauda bus ir teisėsaugai, nes jie nuo baudų gaus daugiau pinigų tiek teisėsaugininkas į uždarbį tiek į darbo fondą.

 

12. idėja:

 

Siūlau serveryje įdėti "Laimės Valandą"

"Laimės valandos" metu žaidėjai neturintys VIP/ADMIN privilegijų gaujų 2x (Dvigubai) daugiau pelno į uždarbį, bei XP (Patirtis) kiltų kaip su VIP privilegijom, t.y. Pinigai iš darbo/verslo bei patirtis kiltų kaip su VIP privilegija, kad nebūtų "nuskiaursti"VIP/ADMIN nariai, jiems prie uždarbio prisidėtų 20-50€ į minutę, (Galima ir daugiau čia savininkų reikalas). "Laimės Valanda" serveryje vyktų 1 valandą, laikas kuriuo, metu ji vyktų galėtų būti vis skirtingas, kad žaidėjai neisijungtų viena tam, kad gautų daugiau pinigų ar patirties. Kaip sakant nebndytų piknaudžiauti.

 

 

@Admin_Bumeris pažėl

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Daug pasiūlymų, ilgas atsakymas:

1 idėja Geriau įgyvendintų

, nes tada būtų logiškiau (čia tik mano nuomonė). Orderį gali duoti tik adminai, darantys /pzu bėglį.

2 idėja Logiškiau būtų neleisti naudoti komandos /unjail ant žaidėjų, pasodintų į jail TEISĖSAUGOS (dpkt galėtų visus /unjail). Kiti adminai galėtų unjail'inti tik žaidėjus, pasodintus į jail administratorių.

3 idėja Tikrai UŽ, sumažintų ekonomiką.

4 idėja Net nelabai turiu nuomonę, nes jeigu forume gavai įspėjimus, tai forume ir pasitaisyk, nes paskui visokie 'donorai' su tūkstančiais kreditų rašinės freepost'us ir  kitokį š*, nusiims įspėjimus už kreditus, ir toliau rašinės, na bet nesu kategoriškai prieš.

5 idėja Mano nuomonė panaši, kaip su 4.

6 idėja UŽ, ne kartą buvo, kad baudžia teisėsauga apsaugą, privažiuoja jų draugai, išteisina, atrakina, ir daryk ką nori...

7 idėja Nežinau, ar čia labai jau trugdo, bet vis dėl to tai yra slapta, tai gal geriau nerašytų.

8 idėja Visi bėgliai bus prieš, nes "jie ir yra tam, kad trugdytų", tačiau aš esu UŽ, nes kiek dirbau policijoj, tai reiduose dalyvauja tikrai ne masės policijos, o max 5-6 žmonės (nebent dabar kas nors pasikeitė), ir jie tikrai nesusitvarkys su reidu ir dar iš toli trugdančiais šauliais, darančiais /tp po kiekvieno pajudėjimo link jo.

9 idėja UŽ, be komentarų.

10 idėja Gal labiau tiktų į /nustatymai įdėti (ar kažkur) nes kartais reikia, kad tik tam tikra teisėsauga darinėtų, o kartais kaip rašei - kad visi galėtų. Na, jeigu padarys ir taip, kad visada galėtų darinėti visos teisėsaugos, tai tikrai nepamaišys.

11 idėja UŽ! Pats seniau, kai dar nedirbau teisėsaugoje, nušaudavau 3 žmones ir iškart visi važiuodavom baudos, nes nenorėjom sėsti į kalėjimą :D Jeigu būtų galima iki 100 susimokėti, būtų daugiau bėglių/šaulių. Tik gal geriau padaryti, kad neleistų susimokėti žaidėjams su /bėga (nežinau, dabar leidžia ar ne)

12 idėja UŽ - Buvo seniau siūloma, neįgyvendino, nors iš tikrųjų apsimoka - žaidėjai tikrai nuo to nepraturtės, o naujokai, pajutę, kaip smagu uždirbti daugiau ir gauti daugiau XP, noriau pirks VIP/admin

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

manyciau idejai vien jau daug darbo kurdamas sita tema,malonu ne tik matyti kad parasyta kas tikrai naudinga,bet ideta ir pastangu minciu pristatyme. maloniai skaitosi. o ideja daugeli komandu galutinai uzbaigti koreaguoti yra tikrai gera,tikiuosi busi isgirstas .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 2 valandas(-ų), Ernis_Andreas rašė:

Kadangi, jau mėgstu paskaitinėti, tai perskaičiau ir ilgą pasiūlymą ir ilgą atsakymą, tai pritarčiau Eidenio nuomonei dėl visko, išskyrus forumo įspėjimų :D Turiu 25 jų ;/ Tai nusiimt patogiau būtu xd

Negražu meluot :D 10 forumo įspėjimų = BAN forume :/. P.S. Arba daryti taip kaip rašė Eidenis.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

1-Orderis buginasi ne kartais o visalaika tvarkyti reikėtu.

2-Nu jeigu matai kad daznai unjailina save,drauga tai daryk įrodimus kad pasodina i jaila ir kad itarimus uždejai ir jeigu unjailins tada rašyk admin ppk.

3-Yra kai kuriu interjeru už pinigus.

4-Sutinku pilnai.

5-Sutinku pilnai nes kartais atima teises ir labai reikia atgauti ir greitai.

6-Taip sutinku nes dabar apsauginis gali daryti nesamones su draugu ir vienas kita /ist daro.

7-Taip sutinku nes tiėsiog izduoda pavadinima

8-Neturiu nuomones nes nedirbes pd

9-Neturiu nuomenes nes nedirbes pd

10-Taip šito tikrai reikia nes kartais daromi yra bendri reidai tai tarkim as swatas uzdedu slaugbauma ir susitare kad kareivis darineja o aš tikrinu tai neimanoma.

11-Sutikciau pilnai nes mafiju/gauju darbas -kelti chaosa miėste tai pamažinti starus dedamus ant ju butu labai gerai.

12-Nu čia kaip mini event kas valanda.Puiki idėja.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...