Deimantas_Rep Parašyta Rugsėjo 17, 2016 Parašyta Rugsėjo 17, 2016 Girtas vairuotojas vaziuodamas is draugo gimtadienio neisvaldes automobilio Sultan trenkesi y stulpa.Netoli vaziuojantis ukininkas pamates kad atsitrenkus masina ir zmogui reikia pagalbos iskviete policija ir medikus.Policijos darbuotojas teigia kad vairuotojas pripute 2,54promiliu.Vairuotojuj bus atimtos teises 1-2metam arba didziules baudos. Parduotuve $hody buvo apvogta parduotuves savininkas sako kad is parduotuves buvo pavogta 2.100.000 euru.Parduotuve prie zlugimo ribos nes sita parduotuve apvogineja daznai. Savizudis zmogus nusoko is 4auksto garazu.Zmogus mire gimines nezino kodel jis nusizude,bet galvoja del skolu nes jis turejo labai daug skolu. n Remejai:Nera Sori del klaidu ir sori del tokio trumpo laikrastuko mano pirmas laikrastis cia ir jei kas norit kad gale butu parasyta jusu skelbimai sms man zaidime. Quote Quote
Rokas_Bilzerian Parašyta Rugsėjo 17, 2016 Parašyta Rugsėjo 17, 2016 Oj oj, kritikos daug gausi manau, man asmeniškai nepatiko. Mažai teksto, mintys irgi nekokios, manau galėtum ir geriau.
Mynde_Dievass Parašyta Rugsėjo 18, 2016 Parašyta Rugsėjo 18, 2016 Man tai normaliai zmogus naujokas tai nera ko noret :)
Rekomenduoti pranešimai
Archyvuojama
Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.