Eiti į turinį
Kornelijus_Kornis

Immortal mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, buvo renkamas naujasis „Immortal“ mafijos direktorius. Kaip bebūtų gaila, anketų kaip visada sulaukėme mažai ir jos nebuvo labai geros. Stebėjimas žaidime buvo tragiškas. Žodžiu pirmi rinkimai buvo patys blogiausi, bet tikiuosi tokius blogus turiu ir paskutinį kartą.

 

Kandidatai:

 

Martynas_Stg - patiko anketa, išrinkome tave į kandidatus, tačiau atsidūrei VDB už apsimetinėjimą DPKT. Tuo stebėjimas ir baigėsi.

 

Jerry_Jones - dėl tavęs ilgai galvojome. Patirties turi daug, supranti kaip kas vyksta mafijoje, o ir anketoje rašei visai užtikrintai. Nusprendėme paimti į kandidatus, tačiau nusivylėme, nes žaidime tavęs praktiškai nematėme.

 

Edvinas_Hunteris - mafijų/gaujų patirties turi labai daug, buvai aktyvus, dalyvavai įvairiuose veiksmuose. Žodžiu veikla buvo tikrai gera ir jau tikrai galvojome tau duoti direktorių iki tol, kol buvai užbanintas Vasia_Carter už ridos botą. Daugiau neverta net rašyti.

 

Karolis_Rell - buvai mūsų vienintelis „gelbėjimosi ratas“, nes kaip matai, kiti kandidatai pasirodė siaubingai. Milžiniškas turimos patirties kiekis, puikus aktyvumas! Štai kaip galima tave apibūdinti. Veikla irgi nebloga, buvai /tpdm, dalyvavai klubo veikloje, kėlei chaosą su kitais bendradarbiais. Kaip pastebėjau, tai moki bendrauti. Šiek tiek pasidarė juokinga, kai kažkurią dieną man parašei „/info, turiu pinigų ant išpirkų“. Tikiuosi nenuvilsi, nes buvai paskutinė mūsų viltis. Sėkmės valdant Immortal mafiją ir „daužant“ Cosa Nostra.

 

2491d1e9bd7235ed774505d48b83aee8292.png

 

DPKT ir NGPT

  • Už 44
  • Prieš 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...