Eiti į turinį
Kornelijus_Kornis

The Ballas gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, buvo renkamas naujasis  „The Ballasgaujos direktorius. Anketų sulaukėme tikrai nemažai tiek iš senų vilkų, tiek iš naujesnių veidų. Išsirinkome keturis kandidatus, kurie aprašyti žemiau.

 

Domas_Wanna - Žaidėjas kuris sugrįžo į serverį ir iškarto bando sugrįžti į valdžią. Anketa buvo ganėtinai gera (nors sakei, kad nemoki pildyti). Tavo veikla dažniausiai būdavo panaši, kaip ir kitų kandidatų, nes kartu su jais laikėte kitą kluba, o vėliau nueidavai pasišaudyti /tpdm zonoje, o kai atsibosdavo šios dvi veiklos šaudydavai mieste prie SF šviesaforų arba surengdavai kokią "Strėlką" su chebrą. Aktyvumas taip pat pasirodė geras, nors ir nebuvo pats didžiausias. Viskas būtų puiku, bet... Man prisijungus su kita paskyra ir padarius tave /pzu tu sėdėjai „g“, o prisijungus su tikrąja iškart atsiradai /tpdm. Galima sakyti, kad pritrūko nuoširdumo ir noro.

 

Carlos_Perfect - Žaidėjas kaip ir Wanna, kuris nesenai sugrįžo į serverį. Taip, kaip ir jis esi buvęs "The Ballas" valdžioje, nors tau valdymas nebuvo toks sėkimgas, kaip jam. Šitie rinkimai nemanau ar tau taip pat pavyko, nes aktyvumas buvo mažiausias iš visų ir tave žaidime sutikti buvo sunkiausia iš visų kandidatų. Nors šiandien aktyvumas buvo 240 minučių, tačiau vis tiek žemiausias iš visų. Per tas minutės tave spėjome pamatyti maždaug 40 minučių. O per kitas tave vežiojo. Trumpai tariant, kitą kartą pildydamas stenkis būti aktyvesnis žaisk dieną, o ne naktį.

 

Zilvinas_Sandnes - Žaidėjas kuris anketoje prigrasino, kad su "DOGVA" grupuote sutriuškins visą serverį ir taip pat lengvai nugalės "Grove Street" gaują. Tave visi žino kaip mielą šuniuką, kuris būna plačiai išsišiepęs (vilkas prieš kąsdamas irgi išsišiepia), o tu serveryje lakstėi kaip tikras keturkojis. Tave matėme visur: klubo veiksmuose, /tpdm zonoje, o kartais tiesiog pašaudydavai. Kas geriausia, kad visa veikla buvo atliekama su kitais kandidatais. Aktyvumas per stebėjimus taip pat buvo geras, bet pasidavei žemiau esančiam kandidatui. Sėkmės kitą kartą, tikiuosi tave vėl pamatyti ir rašyti patį paskutinį.

 

Donaldas_Donald - turbūt visi seni žaidėjai pamena šį žmogelį, kurį daugelis vadina tiesiog Antinu :D Anketa - drąsiai galiu teigti viena iš geresnių. Rašai aiškiai, nerašai to ko nereikia, viską konkretizuoji. Žaidime tavo veikla tiesiog puiki. Labai patiko tai, kad visą žaidimo laiką kažką darei, o ne sėdėjai keleivio vietoje. Visad šaudydavais, dalyvaudavai klubų veikloje, kėlei chaosą mieste. Elgeisi kaip tikras gaujų narys. Tikimės, kad būdamas direktoriumi pasirodysi taip pat puikiai, kaip per šiuos rinkimus, nenuvilsi ir gaujai vadovausi taip, kaip vadovavo anketoje nurodytas tavo autoritetas. Linkime sėkmės ir sveikiname.

 

bcd7f6990caa7ea8f2868ab502dc8769447.png

 

DPKT ir NGPT

  • Už 41
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...