Eiti į turinį
Kornelijus_Kornis

Apsaugos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

ba4ebb71647b7d8257dc54c9dad04aaf443.png

 

 

        Sveiki, ieškojau naujo apsaugos direktoriaus. Rinkimai užtruko tikrai trumpai, nes nemačiau prasmės daryti juos ilgiau. Taigi, štai kandidatai:

Vaskia_Exclusive - patirties neturi daug, tačiau anketa įdomi. Žaidime dirbai ginklų prekeivių, visa veikla tik budėjimas ir iškvietimų ėmimas. Norėjosi, kad būtum arčiau teisėsaugos ir parodytum, ką iš tikro moki. Tiek šį kartą.

Domas_Wanna - pirmą stebėjimo dieną pražaidei tikrai daug, tačiau dirbai Immortal mafijoje ir visa veikla buvo skraidymas su sraigtasparniu, ridos kėlimas, sėdėjimas „G“. Antrą stebėjimo dieną žaidime buvo atranka į policiją.  Nuvažiavai ten ir patekai. Mačiau, kaip dalyvavai treniruotėje, tikrinai mieste mašinas. po darbo laiko šaudeisi A51 zonone, tačiau kažką daryti jau buvo per vėlu. Aktyvumas tikrai žvėriškas, virš 7 valandų, tačiau visą įvaizdį susigadinai pirmomis dienomis. Sėkmės kitą kartą.

Šarūnas_Jakus - rimčiausias kandidatas. Aktyvumas didžiausias, puiki veikla. Dirbai kariuomenėje, t.y. teisėsaugoje, kuri yra giminiška apsaugai. Tikrinai žaidėjų teises su karo policijos automobiliu, gaudei bėglius. Gerinai įgūdžius skraidydamas su Hunter'iu ir Hydra. Teko matyti, kaip šokinėji su parašiutu. Žodžiu treniravai visus savo sugebėjimus. Deja, buvo paskelbta atranka į kariuomenės direktorių ir pasakei, kad apsaugos direktoriaus nenori.

Giedrius_Capnap - nespėjau pasitikrinti tavo aktyvumo prieš rinkimus, tačiau rinkimų eigoje pražaisdavai po 200 - 300 minučių, ko žinoma pakanka gauti direktorių. Apsaugos patirties turi labai daug ir žinai, kaip kas ten vyksta. Esi buvęs įgaliotiniu ir tikrai ilgai. Žodžiu nusprendžiau pabandyti paimti tarp kandidatų. Dirbai S.W.A.T., kaip tikras teisėsaugininkas gaudei bėglius, važinėjai ir patruliavai mieste. Vienintelis iš visų tikrai atsakingai laikeisi K.E.T. Mačiau dirbant, siūlant pagalbą ir padedant kitiems. Neturiu ką bepridurti, tik palinkėti sėkmės poste.


 

 

7fcc6192715cd45c4a53a02507cb9cee434.png

 

DPKT

  • Už 34
  • Prieš 7
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...