Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Drift_Zilva

Darbu patobulinimas

Ar reiketu tokios naujoves?  

10 balsai(-ų)

  1. 1. Ar reiketu tokios naujoves?

    • Taip.
      8
    • Ne man ir tai gerai
      2


Rekomenduoti pranešimai

Medikai - Manau jog reiktu pažymu darbo kada Galetume bent dirbti su pakvietimu darba. Nes medikai neturi tokio įdomumo.

Taxistus - Mačiau Jog Admin_Bumeris padare keleta atnaujinimu su taxi darbu. Manau, kad dar reiketu padaryti kaip nuveži keleivi 50% Gautum i uždarbi o Kita 50% į Darbo fondą.

Mechanikams - Galetum jog butu jiems idomesnis darbas padaryti kad masinose butu tepalu procentais ir Padangu likutis nes Dabar vazinejam Keliam rida ir nieks nevyksta tik Kuras baigiasis.

FTB - Galetum padaryti nark patikrinima kas 1min. Nes snd pvz mane 10 kartu tikrino per 5min Nors narkotiku neturiu o tai labai nervinantis dalykas stoveti ir ziureti kaip tikrina ir jiems i racija galetu rasyti Kaip patikrina zmogu kad Jis esa svarus neturintis narkotiku.

TRV - Padaryk pvz kad pro kur TRV veza narkotikus pastatyti tokius matuoklius ir rodytu ar yra teisesaugos ar ne. Nes tada Trv Vairuotojams Butu staigmenu Kaip kitose vietose kur nera Matuokliu Butu mentai. Ir valdziai  is to Matuokliu Pranestu Kiek per 10min Pravaziavo Pareigunai. :) Ir dar galetum dadeti jiems kad masinu nebutu i salonuoe o kaip atsisedi parasai kiek sumokesi uz atvezima ir jie gauna per racija jog reikia automobilio. Pvz: Dzeraldas_King Uzsisake Infernus. Furistas priema uzsakyma Vaziuoja pasikrauti. Atveza iki salono Paraso /Iskrauti ir gauna 50% Pelno i rankas o Kita i darbo fonda. pvz parasau kad sumokesiu 50000 Euru. ir lauki kol atves o Pinigus automatiskai duos. Bus manau daug TRV vairuotoju. O jei per 10min niekas nepriema uzsakymo Tai pats serveris atkeldintu transporto priemone.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...