Eiti į turinį
Kornelijus_Kornis

Grove Street gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, kaip žinote, buvo renkamas naujasis Grove Street gaujos lyderis. Atranka užtruko, nes anketų buvo tikrai mažai, todėl buvome priversti jų laukti net kelias dienas. Jūsų dėmesiui kandidatai:

 

 

Deivis_Grg – patekai dėl didelio patirties kiekio, gražios anketos, tačiau žaidime tavęs nesutikome. Kitą kartą tikimės matyti tavo pastangas.

 

 

Gytis_Index – Kaip ir Deivio, taip ir tavęs žaidime iš vis nematėme. Prisijungdavai nebent kelioms minutėms. Per visą šį laiką pražaidei labai mažai. Sėkmės kitą kartą.

 

 

Lukas_Wriht – Patirties turi daug. Vis dėlto nusprendėme tave paimti į kandidatus ir pažiūrėti, kas iš to gausis. Iš tikro nenuvylei, priešingai nei kiti kandidatai. Aktyvumas geras, veikla puiki. Didelę laiko dalį praleidai /tpdm, kvietei ten šaudytis ir kitus žaidėjus. Teko matyti, kaip važinėjai su NRG-500 ir erzinai teisėsaugą. Taip pat esi klubo pavaduotojas. Matėme, kaip su savo ištikimaisiais klubo nariais laikei kitą klubą. Per savaitę pražaidei maždaug 10 valandų. Tai tikrai didelis skaičius. Minėjai, kad Grove Street gauja jau seniai yra tavo mėgstamiausia, todėl patikim šį postą tau ir tikimės, kad susitvarkysi. Sėkmės!

 

 

9472b182b721434ba3e81744392ae66a238.png

DPKT ir NGPT

  • Už 28
  • Prieš 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...