Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Vin_Dizell

Medikams ant nuosavos mašinos švyturėliai.

Reikia?  

28 balsai(-ų)

  1. 1. Reikia?

    • Taip
      13
    • Ne
      15


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, taigi siūlau padaryti medikams ant nuosavos mašinos švyturėlius. Pvz: Kai taksistams parašo /taksi, ir užsideda ant nuosavos mašinos taksi ženkliukas. Tai gerai būtų padarytu ta patį su medikais, pvz atsisėsi į nuosava mašina ir paspaudi num 8, arba parašai /medikas, arba ką nors panašaus, ir užsideda švyturėliai ir gali dirbti su nuosava mašina. Nes dabar yra komanda /pagydyti su vaistinėlėmis ir parduoti šarvus su komanda - /sarvai, tai manau nebloga įdėja būtų dirbti su nuosava mašina. Tiek įdomiau būtų naujokams tiek senbuviams dirbti medikuose.

 

 

Pridedu: Ir kad valdžia, galėtu nustatyti nuo kokio rango galima naudoti komanda, kad dirbti su nuosava mašina.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Taigi idėja pati nėra bloga. Kai aš dirbau medikuose, bandžiau tą patį išpešti (nes tada ten buvo medikopterio būrys kuriame paskui galėjai su nuosava varyti.) Bet tiesiog Bumeris nedarys tokio dalyko - iš patirties sakau. Nebent surinktum ten labai daug balsų - o čia tai jau sunku.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 6 minutes(-ių), Ignas_Pioneer rašė:

ar tu matei kada realiai, jog medikai dirbdami savo darba vazinetu su nuosavom masinom ?:D vapse ispizdejot jau, dirbk kad dirbi su ta savo ambulance

Šha, naujokas, jeigu sakai ką nors, tai normaliai sakyk ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Prieš. Viską galima susieti su realiu gyvenimu. Kodėl Taksi darbuotojams yra suteiktas šansas dirbti su nuosava transporto priemone? Nes realiai taksistai ir dirba su nuosavais automobiliais, tiesiog įmonė duoda geltonus numerius ir apklijuoja ženklais, nebent tu dirbi stambioje įmonėje ir tą automobilį tau suteikia darbui. Yra "UBER", kur kiekvienas gyventojas gali dirbti taksistu su nuosava transporto priemone. Kol kas, bent jau aš nemačiau, kad tu iškviestum medikus ir jie atvažiuotų su kokia Audi 100, BMW 320d ir t.t.
PRIEŠ.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...