Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Domas_Wanna

Raimaa_Runy

Rekomenduoti pranešimai

Nu ką žinau, kaip savo ginamąjį žodį galiu pasakyti tik tiek: net akyse nesu matęs sobeito ar inv. Vapšie, aš pirmą kartą nuo 2010 metų pildau atsibaninimo anketą, ir kitame lange esu atsidaręs taisykles ir pan., kad nepadaryt, kokios klaidos.:D Nežinau, kaip jums ten buvo, bet man retkarčiais, kai tik užėmėm Immortal, lagino, kartais rodydavo visus su ESC, galbūt tai ir įtakojo tokią nesąmonę, kurią mes matome dabar.:D Savo kompiuteryje neturiu ir neturėjau nei vieno cheat. Jei aš turėčiau INV ar sobeitą, tai tikrai turėčiau ir aim'ą, kaip minimum, karo metu buvau sulaukęs imm nario žinutės, kad nemoku šaudyt, kad man geriau stovėt ir tiesiog skelbti.:D Video taip pat matosi, koks aš klyšas. Čia tiesiog tokia teorija. Nežinau kodėl, bet būtent Zylės SG nelipo, o tropeco lipo visos. Nu, darykit išvadas. Aš tai ramus, nes žinau, kad nieko nenaudoju. :P Nežinau ar tai ką nors sako ar ne, nes nenusimanau tokiuose dalykuose, bet visi matome PING skaičius, mano ekrano viršutiniame, dešiniame kampe.

Spoiler

91d4f6acccf9fdfdb11412e333e1d7f7862.png

 

Kiek per pastarąją savaitę buvo nepagrįstai užbaninti abiejų mafijų nariai dėl INV, ten ir daugiau kulkų nelipo, bet kažkodėl įrodymų vis nepakakdavo. :)

Būčiau tikras bukagalvis, kad esant tokiose atsakingose pareigose, naudočiau "magijas", tuo labiau, kai jau turiu 1 įspėjimą ir per visus karus visi yra akilai stebimi tiek savų žmonių, tiek kitų administratorių.

 

Skelsiu ir aš Rimkaus TOP'inį atmazą: "Svx, guzas, faktas, kaip guzas, immortal stogai gi bugovi visi. pasitepiai guzą? laisvas" Gal ir man paeis:DD

 

Šrai, panaši situacija, bet įrodymų nepakako. Visi patvirtintų tą faktą, kad tuo metu servas iš tiesų lagino kurį laiką. Be to, buvau ant nelygaus paviršiaus.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...