Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Laurynas_Bertalas

5 Klubai.

Už, prieš?  

36 balsai(-ų)

  1. 1. Už, prieš?

    • Už reikia atgaivinti klubus.
      28
    • Priesš ir kodėl.
      8


Rekomenduoti pranešimai

Zdarovinis, norėčiau pasiūlyt tokią idėją, kad serveryje būtų tik kokie 5 klubai. Jų kaina butu 75-100m. Čia jau nesvarbu. Šis pasiūlymas manau atgaivintu klubus, nes dabar daugelis nusiperka klubus ir nieko nedaro, nes sarge nebėr ką veikt. Jei būtu 5 klubai tai jie konkuruotų, darytu veiklą, ir daugelis rimtesnių žmonių nusipirktų klubus. Ir jei įgivendintų šitą pasiūlymą manau reikėtų pašalinti sąjungas, kad butu kiekvienas klubas už save ir pnš. O jei sakot kad nusipirks neaktyvus klubus, tai galėtų padaryti aukcioną, kai klubui lieka 24h žmonės statytų nuo 75m ir vsio kas norės tas tikrai nusipirks tą klubą.

Taip, kad už/prieš - kodėl?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Just now, Valentinas_Kasteckis said:

Už, nes būtu įdomiau klubams, to nebus nes visi klubai būna išpirkti, nuo to verslas kentėtu.

Tai, kad nebūtu išpirkti visi klubai, galėtų padaryti aukciona, kad kai lieka 24h iki klubo pasibaigimo, žmonės galėtų statyti nuo 75m ir kelti, kas norės tas tikrai nusipirks klubą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

21 minutes ago, Murcialago_Bige said:

Aišku gerai būtų ir tie klubai,bent jau kovotu tarpusavyje,bet man atrodo dabar klubai kainuoja kreditus ir gan nemažai tai jei klubai perkami už kredus bumeris nedarysi nes automatiškai jam pelnas kristu,o kas gi įdomu tik pinigai,o ne žaidėju norai,bet čia savaime suprantama.

Nu jio, gali padaryt, kad ir kreditais ar valiuta galėtu nusipirkt nezinau tegu pats jau jei nor sumasto.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Reikia, nemažinti, o reikia atsakingo asmens už klubų priežiūrą kurie arganizuotu masinę veiklą visiems klubams, jog darytu kitokias veiklas, jog turėtų teisę neaktyvius klubo savininkus nušalinti, mažinti neapsimokėtu nei bumeriui ir neapsimokėtu tiems žmonėms kurie gal yra geri vadovai, bet neturi pinigų. Būtent prieš šia idėja esu prieš.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Jeigu žmogus perka klubą, tai jis turi būti aktyvus (per dieną bent 1h pražaist). Pavaduotoją turi duoti aktyviam ir atsakingam asmeniui, o dabar duoda kokiam nors dundukui, kuris nei veiklos nedaro ir yra neaktyvus. Klubo lyderiui neturėtų būti nuobodu laikyti klubą jei jis jį perka, tai turi būti aktyvus ir turėti geležinius nervus. Realiai sutinku su tavo pasiūlymu, nes dabar daugelis klubų yra ,,apmirę" , todėl nes lyderiams jie nerūpi ir jie yra neaktyvus ir pavaduotojus duoda neaktyviems. 
Dar galėtų padaryti, kad būtų nors po 2 įgaliotinius.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...