Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Edva_Smoove

Mafijoms/gaujoms unikalus atnaujinimas

Ar norėtumėte šį atnaujinimą matyti serveryje?  

16 balsai(-ų)

  1. 1. Ar norėtumėte šį atnaujinimą matyti serveryje?

    • Žinoma
      13
    • Ne (paaiškinsiu kodėl)
      3


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, dauguma žinome, kad mafijų bei gaujų pagrindinė veiklą kelti chaosą mieste, vykdyti bankų/ginklų/narkotikų seifų grobimus, tačiau niekada nepagalvojome, kad:

 

  • būtų galima iškviesti mafijos/gaujos narį ir užsakyti tam tikro žaidėjo nužudymą (kainą priklausytų nuo to žaidėjo padėties serveryje).
  • mafijos/gaujos nariui gavus užsakymą praneštų per teisėsaugos raciją - "Jonas_Jonavičius buvo užsakytas, kad nužudytų Antanas_Antanelis".
  • pasamdytus mafijų/gaujų narius rodytų per tam tikrą sąrašą - /samdomi
  • teisėsaugos atstovai privalėtų gaudyti mafijos/gaujos narius, nurodytus /samdomi sąraše, kuris buvo užsakytas, o už samdomų narių gaudymą gautų pliusų ar D.E.P (darbo efektyvumo procentų).

 

Jei Bumeris norės, kad žaidėjams būtų įdomiau - padarys. Atnaujinimas atneštų visai kitą žaidimo gamemode'ą ir žaidimo supratimą, būtų unikalus, niekur nematytas atnaujinimas (bent jau man). Ačiū už dėmesį ir sėkmės darbuose.

 

@Admin_Bumeris @Tautrimas_Juska

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Žiauriai geras pasiūlymas! Bet manau su teisėsauga perdėta, geriau, kad jiems nieko nepranešinėtų, nebent patys pamatytų ir viskas.

Anksčiau mafijos direktoriai teikdavo tokias paslaugas forume, bet čia buvo porą metų atgal. Dabartinės mafijos yra labai pasikeitusios, joms svarbiau kuo greičiau nuversti vienos ar kitos mafijos direktorių.:D

Šis pasiūlymas būtų tobulas, jei veiktų be direktoriaus įsikišimo, turiu omeny, kad darbuotojai patys be valdžios galėtų priimti tokius užsakymus.

P.S. žiūriu mano žinutė dėl tag'inimo forume vis dėlto suveikė. Dauguma žaidėjų, karts nuo karto panaudoja šią funkciją!

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

tai, kad dabar naujokas su 5k xp, nusauna bet ka su cheatais, tikslas tuos samdomus zudikus daryt? Nei juos kviestu nei ka... Gal pries kelis gerus metus atgal, kai tiek cheateriu nebuvo, butu visai pravertus sita ideja, dabar tai tik laiko svaistymas

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...