Eiti į turinį
Kornelijus_Kornis

Cosa Nostra mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki visi užsukę pažiūrėti, kas gi tapo naujuoju Cosa Nostra mafijos lyderiu. Noriu priminti, kad senasis Raimaa_Runy buvo nušalintas, nes surinko 2 įspėjimus. Pildyti laiko buvo daugiau nei 3 dienos, kadangi iš pradžių anketų sulaukėme tikrai mažai, pagrindinė to priežastis turbūt buvo ta, kad tuo pačiu metu vyko atranka į The Ballas direktorių. Taigi, kalbant apie rinkimus, tai kandidatus išrinko NGPT nariai, o stebėjimą atlikau aš. Pats stebėjimas truko maždaug parą, kadangi nebemačiau prasmės toliau jo tęsti. Labai neišsiplėsdamas pristatau jums kandidatus:

 

Tomaz_Bmwfan - esi bedarbis, o ir žaidime tavęs net nesutikau. Kiek tikrindavau, tai visada būdavai pražaidęs po 0 minučių. Patarimas ateičiai, jeigu pildai, tai žaisk, o ne užimk kažkieno kito vietos.

 

Doviuxas_Cool - dirbi Grove Street gaujoje. Patikrinus tavo aktyvumą prieš rinkimus, tai buvo tikrai neblogai, per penkias dienas sugebėjai pražaisti įspūdingą kiekį minučių - 1600 ir surinkai daugiau, nei 15'000 žalos, vidurkis tikrai išeina geras, po ~6 valandas dienai ir 9 žalos minutei. Tikrai maniau, kad rinkimus laimėsi tu, tačiau taip neįvyko. Veikla tikrai nenustebinai. Teko užgaudyti tave būtant kalėjime, tačiau ten stovėjai AFK. Važinėjai, bėgiojai ir panašiai, tačiau nieko naudingo. Šiandien išėjęs iš kalėjimo tiesiog stovėjai gaujos interjere AFK visą valandą. Nežinau, gal prasilenkėm, nepastebėjau kažko įspūdingo, juk visko pasitaiko, bet yra kaip yra. Tikiuosi nenuleisi rankų ir su tokiu puikiu aktyvumu bei patobulinta veikla bandyti kitą kartą. Sėkmės.

 

Jefro_Grand - Kaip ir Doviuxas dirbi Grove Street gaujoje. Anketoje minėjai, kad esi įgaliotinis, o tai parodo, kad valdžia tavimi pasitiki, o tu supranti kas kur vyksta. Patiko tavo užsidegimas, kurį išreiškiai savo anketoje ir pademonstravai žaidime. Patikrinus tavo paskutinių 5 dienų aktyvumą, tai jis siekė 600 minučių, kas yra mažiau nei Doviuxo, tačiau per tokį laiką sugebėjai padaryti 11'000 žalos. Pražaidei 10 valandų, kas yra mažiau, nei Doviuxo (tačiau vistiek tikrai didelis laiko tarpas), be to palyginus tavo žalą su jo, tai per daug trumpesnį laiką surinkai tikrai daug žalos arba išvedus vidurkį, tai 18 žalos per minutę. Tai įrodo, kad nesėdėjai vietoje rankų sudėjęs. Kiek teko stebėti tave šiomis dienomis, tai arba šaudeisi /tpdm, arba kalėjimo DM. Išėjęs važiavai laikytis ginklų licenzijos, kas man davė suprasti, kad kol manęs nebuvo šaudei mieste. Žodžiu, pasirodei tikrai neblogai, belieka tik palinkėti sėkmės. Tikiuosi nenuvilsi.

 

004ee3650698d6ce8c972b7ade122ced101.png

 

DPKT ir NGPT

  • Už 33
  • Prieš 5
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...