Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Adidas_Vakruknass

Pasiūlymas

Reikia?  

10 balsai(-ų)

  1. 1. Reikia?

    • Taip
      8
    • Ne
      2


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, taigi siūlau tokį dalyką, kad praėjus technikine ji negaliotu visą laiką kol turi mašiną, tarkim gali išsirinkt ar Savaite, ar 2 savaites ar mėnesį, pasibaigus techanikinei reikėtu ją persivaryt išnaujo, taip būtų daug tikroviškiau..

Ir dar nusipirkus iš žmogaus mašiną, padaryt kad jeigu mašinai liko dar 2 dienos technikines, jas permesti kitam žaidėjui kartu su mašiną, o tada baigus 2 dienom reikėtu išnaujo pereiti, nes dabar nelogiška, parduodi mašiną ir dingsta technikine realiai taip nebūna

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 6 minutes(-ių), Aivaras_Russija rašė:

Taip žaidimas, bet šį žaidimą norime pagyvinti :), o ne būti kaip nežinau kuom kuo daugiau atnaujinimų tuo serveris tobūlėja, o čia pasakymas ,, nesijausk per daug į žaidima '' tai man regis tu pats nežaidi , ir nieko nesuvoki, o jeigu ir žaidi darai visokias nesamones todėl tau neįdomu. Žmonės bando pagyvinti ir pagerinti žaidimą, o tu .... P.S nebecopink nuo @Admin_Bumeris Nuotraukos ačiū.

 

Aš pilnai sutinku, reikėtu galėtum prasitesti kiek nori, bet kainuotu tam tikrą, bet aišku ne labai didelią sūmą.

Nu supraski gi žaidimas čia , jei nori realybęs į lauką išlyski , beto aš žaidžiu vėjais čia neužsiemu ;) . Nuotrauka yra asmenine mano , pats pasidariau :) .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...