Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Redas_Develis

Ginklu/narkotiku prekeiviu atnaujinimas

Ar sutinkate su sia ideja?  

5 balsai(-ų)

  1. 1. Ar sutinkate su sia ideja?

    • GP - taip
      2
    • GP - ne
      3
    • NP - taip
      0
    • NP - ne
      0


Rekomenduoti pranešimai

   Sveiki! Pastaruoju metu intensyviai domejausi ginklu prekeiviu ir narkotiku prekeiviu darbais ir kilo klausimu, kaip gaunamos vis naujos siuntos ir t.t. Aisku, viska issiaiskinau, taciau sugalvojau siokiu tokiu atnaujinimu tam. 

    Kaip vienas is atnaujinimu budu ginklu prekeiviams ideti nauja trans. priemone DFT-30. Klausite kam? Atsakymas labai paprastas, o gi tam, kad pagyvinti ir atnaujinti si darba. 

    Mano ideja butu tokia, kad ginklus, ginklu prekeiviai gautu is traukiniu siuntu( aisku, tai jau butu suscriptinta) 

Kitaip sakant apie giklu siuntas butu pranesama per racija, ir su mano anksciau minetomis trans. priemonemis DFT-30 jas butu galima susirinkti ir atsivesti. Kuo tai budu naudinga? Tai pagyvintu ir ginklu prekeiviu ir teisesaugu darbus. Klausiat kodel teisesaugu? Na cia ir visas idomumas. Nepaslaptis, kad visos teisesaugos turi ginklu dezes, taciau ginklai jose niekad neisenka. Sis atnaujinimas pakeistu tai, kitaip sakant ginklu prekeiviai tiektu ginklus ir teisesaugai. Aisku tai butu tik mp5, coltai ir t.t. Atsirastu daugiau darbo bei veiksmo, nes tuos krovinius teisesauga turetu priziureti, skiriant po kelis ekipazus palydos, kad saugiai kroviniai pasiektu numatytus taskus, siuo stveju visu teisesaugu sriciu darbo zonas. Sitas atnaujinimas neturetu paliesti nelegaliu ginklu paketu idejos.(ginklai ak, deagle ir t.t.)

   Labai panasi ideja ir su narkotiku prekeiviais. Tik narkotiku siuntas priziuretu ir padetu parsigabenti kuri nors is mafiju. ( Jos keistusi kas savaite ar pan) Tai suteiktu naujoviu ir mafiju pusen, tarkim immortal priziuri narkotiku siunta, ir kaip griaustinis is giedro dangaus pasirodo cosa nostra mafija. Vyksta susisaudymas, bla bla ir daly siuntos perima cosa, kitaip sakant ta dalis narkotiku atitenka jiems. o toliau viskas iprastu scenariju kaip plesiant banka, ar nark. saugykla. 

   Manau, kad ideja nera isprasciausiu, taciau nera iki galo apslifuota, todel dalinuosa ja su jumis, kad padetumet ja igyvendinti :)

E'Green

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Nors nuotrauką galėjai įkelt tos tr priemonės. Nemanau kad reikia, bet manau nepakenks. Ir kitą kartą kai darysi apklausą, padaryk kitus klausimus, nes dabar sunku susiuorentuoti. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

DFT-30 tram jau yra, "Krroviniu Vežikas" darbe, beto kas noretu dirbt su tokia masina?, su ja nei apsisuksi neik ka, beto ji nei kiek netinka siam darbui, nes nesuprantu kam ji butu reikalinga..

Siulyčiau tikrai atnaujinti tą darbą, bet su kažkokia gal kita darbine masina, pvz kažka panašaus į Buccaneer / Willard / Vincent / Clover / Tampa / Paryskinsiu man labiausiai patinkančias ir labiausiai, tinkančias šiam darbui.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Dar kart komentuoju, GP yra kaip "nelegalas", todel jis negali tiekti ginklų teisėsaugai, manau geriau būtų, pvz taip: GP Ten laukia traukino kol jis atvarys, kad pasikraut ginklus, o pd gali bandyt kaip nors stabdyt tuos gp, nes jei tipo nelegaliai ginklus pervezinėja per pasienį, ir pns...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...