Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Tadas_Kelmee

DĖL PINIGŲ PERVEDIMO

Ar sutinkate su šia įdėja?  

90 balsai(-ų)

  1. 1. Ar sutinkate su šia įdėja?



Rekomenduoti pranešimai

Sveiki visi, manau iš temos pavadinimo jau supratote su kuo bus susijes mano pasiūlymas. Taigi, netempsiu gumos ir einu iškarto prie reikalo.

 

 

  • Taigi, siūlau padaryti jog žaidėjas galėtu pervesti pinigus kitam žaidėjui. Sistema turėtu būti maždaug tokia : Asmuo norintis pervesti kitam asmeniui pinigus, turėtu nuvažiuoti prie bankomato ir būtų tarkim koks pasirinkimas "Pavedimas" ar kažkas tokio. Pasirinkus, įvesti reikėtu žaidėjo V_P, ir pinigų sumą kiek pervesti pinigų. Kodėl to reikia? Manau būtų daug patogiau, jeigu tarkim žaidėjas turi skoloje kitam žaidėjui kažkokia tai sumą pinigų, jis galėtu tiesiog gavęs tą sumą pervesti žaidėjui banku, nereikėtu laukti kol žaidėjas prisijungs, ar šiaip gaudyti po serverį. Manau būtų tikrai daug patogiau ir taip pogi pagyvintumėm patį serverį. Ai bėja, pinigai turėtu eit tik į banką, ne į uždarbį ir ne į kišenę. Ir būtų galbūt kokia komanda /pavedimai ar kažkas tokia, kuri rodytu tavo pervestus pinigus bei pervestus pinigus tau. 

 

  • 2 variantas : Arba padaryti jog pavedimą būtų galima daryti tik serverio banke, o ne prie kiekvieno paprasto bankomato. Banke būtų galima sumastyti irgi kažką, jog kaip dabar yra viskas, tik dadėti ta pasirinkimą "Pavedimas". O ant bankomatų tokio pasirinkimo nebūtų.

 

PRIDEDU : Pavedimas būtų naudingas dar tuom, jog tarkim kai mafijos pagrobia kokį žmogų, ir yra padaryta išpirka už tą žmogų. Tai žmogus kuris norėtu sumokėti už tą įkaitą, galėtu pervesti pinigus mafijos bosui. Ir tam asmeniui kur pinigus pervedė, praneštu jog turi naują pavedimą ar kažką tokio. Nereikėtu lakstyti, susitikinėti ir duoti pinigus. Manau būtų paprasčiau, nebūtų jokių ten persigalvojimu ai nemokėsiu ar kažko panašaus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Papildyčiau kad reikėtu nuvažiuoti į SARG.LT banką ir tik tada būtu galima pervesti žaidėjui pinigus, šiaip UŽ

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Just now, Frozen_Inferno said:

Aš tikrai už, reikalinga, būtu labai didelis atnaujinimas serveriui. Jau turiu idėja su mašinu turgumi jei šia įdėja įgyvendintu. :) Bet manau nedarys nes jau Vasia ar Kornis siūlė nesenai.

Žiūrėsim. Ačiū už nuomonę. Turbūt žinau tavo įdėja jau, bent nuspėju. Padaryti taip, jog galėtum pervest pinigus žmogui už mašina ir mašina parsiduotu nebūnant šalia savininkui ar kažkas tokia:D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...