Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Gytis_Fake

Picerininkai su pakvietimu.

Ar pritariat šiai idėjai ?  

94 balsai(-ų)

  1. 1. Ar pritariat šiai idėjai ?

    • Taip
      61
    • Ne
      29
    • Neturiu nuomonės.
      4


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki siūlau naują darbą [Picerininkai]. Ką iš to turės kiti žaidėjai ? Kai jiems išmeta pvž reik pavalgyti ir taxsistas budi prie sf ligonines išsikviečia picerininką ir parduoda jam kelias picas. Fūristai taip pat užsidirbtų iš picų vežiojimų į darbą. Bet to picerininkai gave prekes turi sunešti jas į šaldytuvą ir ant dujinės ant ant kurios įmanomos vietos iškepti ją ir tada jas būtų galima išvežioti. [Galima jas būtų nusipirkti ir pastate].

 

 

                    Tikiuosi jums patiks šis pasiūlymas ir gal ji bus įgyvendinta, sekmės visiems.

 

 

 

 

 

Pildau: Šis darbas turėtų būt su pakvietimu nes Jeigu nebūtų valdžios visi neneštų picų ir t.t O būtų valdžia ir visą kitą visi būtų gražiai ir taip toliau.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Visiskai pritariu tavo idejai! Pastebejau, kad serveryje vis dazniau chatose skelbia ir teleportu vietose budi ivairiausi maisto pardavejai. Ledu, picu, hotdogu pardavejai kviecia pasikelti bukle. Manau, kad tai tikrai butu gera ideja. Siulau visas sias maisto darbo sritys suvienyti i viena ir dar kazka sugalvoti su paprasty Maisto isveziuotoju darbu t.y. prideti kartu prie sios idejos. O tam, kad tokiame darbe veiklos nepritruktu reikia butinai padaryti, kad nuo siol serveryje zmogaus bukle butu tikrai gyvybiskai ir ekonomiskai svarbi. Kalbu apie HP ir zaidejo biudzeta. Taip pat isvis uzdaryti arba gerai apriboti paprastas maisto parduotuves Burger Shot, Pizza ir t.t. Tada manau sis dydysis susijunges maisto pramones darbas turetu uzimti svarbia vieta serveryje.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Yra gi tų parduotuvių kur nueini ir pavalgai už centus, o dabar dar daryti kažkokius picerininkus, kad jie per diena užsidirbtu varganus 500 eurų? O dėl to, kad chate rašinėja tie picerininkai tai čia naujokai kurie nesupranta dar žaidimo esmės ir prašo pinigų iš kitų. Visiška nesąmonė , prieš.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...