Eiti į turinį
Karoona_Mog

Diskusija apie serverio Hip Hopo radiją

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, mieli skaitytojai,

 

Norėčiau padiskutuoti apie šio projekto Hip-Hopo radiją. Aš neesu stipriai patyręs šiame serveryje, kažkada žaidžiau pačiame starte, o dabar beveik nieko nežinau. Didžiąją dalį praleidžiu forume. Tai reikštų, jog serveryje mažai ką žinau. Aš nežinau ar ši stotis yra iš kokio nors puslapio ar ją valdo serverio žmogus, tačiau aš neesu ja patenkintas. Čia yra mano nuomonė ir jai ji kam nors rūpi, paskaityk, jeigu nesutinkate su ja, nesikiškite kur nereikia. Man iškilo klausimas-kas pasidarė su Hip Hopu? Kaip galima šiuolaikinį repą galima vadinti repu? Įsijungi radiją, norisi paklausyti repo, tačiau ten pastoviai groja kažkokie DJ, kažkokie Drakai ir Bieberiai. Ar tai hip hopas? Kas čia per paliava? Visų pirma, reikia suprasti kas yra hip hopas. Hip Hopas turi prasmės žodžiuose, jis priverčia tave susimąstyti, jame yra daug tiesos, tu juo gyveni. Tačiau išlenda tokie žmonės, kurie neturi košės galvoje ir kuria atsiprašant visišką šūdą be prasmės ir vadina tuo hip hopu ir visi tuo tiki. Žmonės, prašyčiau, supraskite kas tai yra repas ir prašau supraskite kas yra visokie Dj, bieberiai ir kiti drakonai, kurie kuria bevertį popsą ir vadina juo hip hopu. Kokio velnio aš šitą temą sukūriau? Tiesiog aš prašau į hip hopo į radiją kelti hip hopą, o visą tą šūdą sukelti į popso skiltį ir kas nori tegul gadinasi juo? Dabar žinau bus tokių žmonių, kurie su tuo visiškai nesutiks, sakys, kad ne nuo serverio priklauso šis radijas arba kad popsas yra tikrai prasmingas, kad šioje stotyje ir groja hip hopas. Sakau, aš nežinau nuo ko priklauso, išsakiau savo nuomonę ir labai tikiuosi, kad šioje stotyje gros hip hopas. Ačiū už dėmesį, negadinkite hip hopo vardo.

  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sveikas biciuli, jei kalbi apie radijos ideta internetine stoty hiphopfm kuri yra sarg.lt serveryje, tai zinok ja nevaldo ir su ja nera susijes joks serveryje zaidziantis zmogus, tai yra tiesiogine leidziama internetine radija is uz atlanto ar kazkur kitur kur ja ten ikure ir db ji gyvuoja. Manau, ne vienas tu esi nepatenkintas ja, ir apskritai nepatenkintas siuolaikine Hip-hopo kultura. Nes repas uz atlanto tikrai labai nusivaziavo iki zemo lygio. Deja, yra kaip yra. Auksine oldschool rap era praejo, kartu isejo ir jos legendos, kiti pasitrauke. Prasidejo fuckin new school shit era.. Dreikai Biberiai kaip sakai, db yra populiarus. Labai liudna, kad butent toks hip-hopas dbr yra vaizduojamas. Muzika keiciasi, nauja karta ateina.. Tu  hip-hopo laiku, afigenu repo kuriniu nebus jau niekada. O del tos radijos, asmeniskai man visai nerupi kas ten yra grojama. Gaila tik, kad tokius sudo gabalus iskeptus turtingais nigeriais "gangsteriais" vadina hip-hopu stiliumi. Manau zmones ismanantys ir jos t.y. Hip-Hopo dalimi save jauciantys, supras ir padarys isvada, kad tikrai sios radijos stoties net neklausys, o geriau ijungs tai, kas labiau tinka prie sirdies, tai siuo atveju manau oldschoola :)))   Pavyzdziui GTA 5 zaidime yra 2 repo radijos stotys. Tai West coast classics, kur groja Oldschoolas, gangsta rap. Dauguma tu auksines hip hopo kartos atlikeju, reperiu. Tokiu, kaip 2Pac, NWA grupe, Dr. Dre, Snoopas ir kiti. o jau  Radio Los Santos radijos stoty GTA 5 groja jau new schoolas. Tai tokie meslo reperiai kaip Whiz Khalifa, Drake ir kitos isgamos. Taip pat ir realybeje, tikrai nemazai yra tokiu stociu kur dar leidziamas oldschoolas, kuri klauso tikrai nemazai tu tikru hip-hopo klausytoju. Jie tikrai supras ir atskirs, kas gi yra tikroji ta hip-hop, rap muzika. Suprantu ir palaikau tave seniuk. Taip pat ginu ta tikraji Hip-Hopo varda. Didelis RESPECTAS tau.

  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sveikas prieš seną laiko tarpą būvau šitame serveryje ir galiu paaiškinti.

 

/HipHopFM ~ Sarg.LT serveryje leidžia ne žaidėjai, o šio radijo kūrėjas. Kūrėjas nėra iš sarg.lt serverio, o kažkoks kitas žmogus todėl ponai savininkai radijos nustatyti negali. Nei kaip ji gros nei kokias dainas leis nei tas ir tas. Dėl tavo paaiškinimo: Negroja HipHopas. Taip, nepirmą kartą pastebėjau, kad groja visokios pievos. Pavadinta radija HipHop, bet groja velnes žino kas.

  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...