Eiti į turinį
Cossfy

Cosffy - Muzikos Kanalas

Rekomenduoti pranešimai

fa06f54a2e827c94aec19993cfd859d5250.jpg

Sveiki SARG.LT žaidėjai. Taigi iškart sakau kad nerašysiu ilgo teksto ir tiesiog mažu pristatymu pristatysiu savo nauja muzikos kanala.

Muzikos kanala sukūriau prieš kelias dienas bet tada negalėjau dar kažkodėl kelti muzikos. Biški pasimokinau su spectrumu ir panašiai tai susukau viena gabaliuka. Aiškiais ne aš pats sukūriau ta muzika tiesiog suradau remixa ir sukūriau spectruma. Taigi po to įkėliau į kanalą ir bum galite klausytis.

 

Mano youtube kanalas - https://www.youtube....00iKOzsY-zQ3_Eg

 

Koks tikslas man kurti šį kanalą?

Na manau asmeniškai man patinka sedėti youtubeje ir klausytis muzikos, bet kadangi daugiausiai per playlistus eina sena pabodusi muzika tai nusprendžiau ieškoti naujų tam tikrų remixu kurie yra išleisti katik ir iškart bandau pasidalinti savo kanale. O atlygis man yra toks kad pats tobulėsiu per adobe after effects, bandysiu sukurti kuo geresni spectruma ir pnš. Tuo pačiu jai pavyks gausiu ir šioki toki atlygi, bet čia jai kažkas išeis ir tai dar iki tol ilgas kelias.

 

Kodėl turėtumėte klausytis būtent mano kanalo?

Na manau viena iš priežaščių kodėl turėtumėte klausytis mano kanalo yra kad aš bandau surasti gan gera ir nauja muzika. Nebandau kelti senos populiarios muzikos kad gaučiau peržiūrių. Bandau surasti kuo naujesne ir kuo geresne muziką ir kelti kiekvieną dieną po 1-2 video. Jai būtų gera diena tai įkelčiau ir 3. 7

 

Keli pavyždžiai kurie yra įkelti į mano kanalą.

 

 

 

 

 

Aišku galite matyti ir biški klaidų kadangi esu naujas naudotojas adobe after effects ir viskas su laiku susitvarkys.

 

Kaip jūs man galite padėti plėsti savo kanalą? 

Na čia jau labiau su savanoriais. Tiesiog pakvieskite mane į skype : modas7 : ir galėsite išsiūsti skype bota su mano kanalu. Taip kažkurie žmonės iš jūsų skype kontaktų peržiūrės mano kanalą ir gal užprenumeruos o gal net bus nuolatinis klausytojas.

 

Kas yra unikalaus tavo kanale?

Mano kanale yra toks dalykas kaip throwback sunday ką tai reiškia? Tai reiškia kad kiekvieną sekmadienį cosffy youtube kanale bus įkelta muzika nuo 2001 metų iki 2012 metų. Geresnis paaiškinimas yra toks kad sekmadieniais kelsiu senesnes geras dainas kurios buvo gan populiarios arba geros tais laikais ir gal dar kažkas klausosi ir šiais laikais.

 

Kaip galite gauti greičiau pranešimus apie naujus įkelimus?

Manau pats geriausias būdas būtų prenumeruoti mano kanalą, kadangi dažniausiai kai įjungsite youtube galite matyti mane pagrindiniame youtube puslapyje, prie savo prenumeratų. Taip pat galite mane pakviesti į skype : modas7 : ten aš leisiu skype bot prieš įkeldamas nauja muziką. Na ir ant galo galite paspausti like ir follow mygtuką ant mano facebook puslapio. Ten aš pranešiu kai yra įkeltas naujas video o gal net pranešiu prieš įkeliant. 

Facebook puslapis : https://www.facebook...28727060562996/

 

Mano youtube partneriai.

SoundKid, muzikos kanalas 

 

Ieškomas žmogus kuris sukurtu kelis GFX darbus šiame youtube kanalui. Skype - modas7 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...