Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Rokas_Kupeta

Pasiulymas TRV darbui.[įgyvendinta]

Ar norit  

48 balsai(-ų)

  1. 1. Ar pritariate siam atnaujinimui?



Rekomenduoti pranešimai

Kadangi dirbu furistuose ilga laika, ir siandien sove puiki mintys i galva, padaryti keleta darbinu transportu priemoniu "Bandito" su kuriais butu galima vezti nelegalius krovinius. Ant sios masinos virsaus butu galima padaryti dezes. "Bandito" butu kaip slaptoji furistu transporto priemone savaime aisku ji butu skirta nuo aukstesnio rango. Si transporto priemone reikalinga kadangi, teisesauga ir taip lengvai mus priciumpa vezant nelegalius krovinius tad sios transporto priemones leistu mums pasipriesinti pries teisesauga.
Pridedu: Ir butinai padaryti kad su darbiniu "Bandito" Neleistu daryti "/tplv ir t.t" komandos kadangi tai butu gan didelis pranasumas vezant krovinius.
Pridedu: Dar vienas gan neblogas pasiulymas

2016-12-04 at 01:27, Rokas_Lipnickas rašė:

Tikrai už. Prie to pačio dar galėtu sutvarkyti eiliškumą kaip krauniesi mašinas pasikrovime rašytu taip pat kaip /likutis nuo mažiausiai esančiu šiuo metu salonuose ir didėjimo tvarka.

pavizdys:

  Parodyti paslėptą turinį

 7639ee6ff423a48e7ca955d80b9456a5553.png

 


Jeigu balsuojate PRIES noreciau, kad paaiskintumet kodel?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Pagal mane galėtu naudoti Bandito tr.priemonę tik tada, kai vežami nelegalūs kroviniai šiaip po miestą važinėt negalėtu. Pavizdžiui vežant krovinius įgaliotiniai suvestu komandą /nelegalus [laikas] ar kažka panašaus ir tik ta laiką galėtu naudoti, o poto kaip baigiama vežioti krovinius tiesiog išjungia vėl tuos Bandito

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...