Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Oleg_Thompson

PASIŪLYMAS DĖL VAISTINĖLIŲ

Naudingi pasiūlymai?  

109 balsai(-ų)

  1. 1. Naudingi pasiūlymai?

    • Taip
      107
    • Ne
      2


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, iškart einu prie pasiūlymų kurie skamba taip:

 

* Padaryti jog vaistinėlės nebūtų anuliuojamos iš sekmadienio nakties į pirmadienio ir jų būtų 0, nes šiuo metu mums jos baigiasi žymiai ankščiau nei anuliuojas (Pvz: Pirmadienį užsakoma 4000, penktadienio vakarą jų jau būna 0) tad nebėra prasmės užsisakynėti iš Tolimųjų reisų vairuotojų papildomo skaičiaus vaistinėlių kadangi žinom jog sistema jas anuliuos. Šis pasiūlymas tikrai nepakenktų nei vienai iš mūsų pusei t.y. nekristų pelnas nei Tolimųjų reisų vairuotojam , bet būtų ir teigiamos pusės medikams ir nebūtų tokių frazių "baigėsi vaistinėlės" , "turėsim pirmadienį" ir t.t.  kai žaidėjai iškviečia mus tiesiog bus galima užsisakyti jų daugiau ir kai jau baiginėsis jei Tolimųjų reisų vairuotojai sutiks jie mums jų atveš.  ĮGYVENDINTA 2.9.98 versijoje.

 

* Jog būtų galima padaryti darbuotojams kokį jie vaistinėlių kiekį galėtų išnaudoti per dieną (Tarkim yra 5000vaistinėlių, o per /limitas įvestas skaičius 500 tad kai išnaudotų tas 500 vaistinėlių ir jų liktų 4500 darbuotojams rašytų norint paimti daugiau "Pasiektas limitas" ir jų nebeleistų paimti.) Komanda būtų /limitas ir išmestų lentelę kurioje įvest skaičių reikėtų tam tikrą.

 

* Padaryti komandą jog nebūtų galima betkada vežti vaistinėlių į armiją (kadangi buvo toks atvejis kai darbuotojai atėję iš armijos su kitom paskyromis jas vežė ir t.t.) Komanda galėtų būti tarkim /armijosvaistineles parašius direktoriui / pavaduotojui šią komandą būtų automatiškai uždrausta jas vežti (tiesiog užlipus ant armijos vaistinėlių pickup, nieko neįvyktų).

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 5 valandas(-ų), Extreme_Right rašė:

Už, nes medikai ne milioneriai kad pirkti vaistinelių po 5-7k, ir butu neblogai kad kiekvienam darbuotojui butu kažkoks tai limitas į dieną dėl vaistinelių.

ėėė taigi sakiai verslininkas varkės tik ant limonų jūda o čia dabar...... sako nemilijonieriai... Nusivyliau raito varkėm... O šiaip tai už nes raitas nebemilijonierius.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...