Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Alvaro_Morata

Pasiūlymas su admin /kick

Ar reikia įgyvendinti šį pasiūlymą?  

23 balsai(-ų)

  1. 1. Ar reikalinga ši idėja?



Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

Taigi, iš pavadinimo supratote, kad bus pasiūlymas su /kick komanda administratoriams.

PASIULYMAS:

Serveryje yra labai daug adminų kurie prisiperka adminų tiesiog pamalti šūdą. Taigi daugelis tiesiog atsiteleportuoja ir pradeda trugdyti eventus, treniruotes, ir kitus renginius. Ir kaip žinote jog kitų adminų neiškickinsi be priežasties AFK, taigi siūlau, jog administratoriai galėtų kickinti kitus administratorius, su betkokia priežastimi, mano manymu šis pasiūlymas atneštų daug naudos.

P.S Jeigu jau spaudžiate ne, tai parašykite, kad ir kodėl blogai ačiū :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Kodel esu pries nes, adminai negali kickint adminu, nes jei tu perki admina kad butum virsesnis uz paprastus zmones, ir kitas adminas butu kaip tu tai savaime suprantama kad negali kickint, beto tam yra ./offto ./offget ir nebegales atsiteleportuoti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Nereikia šito, nes :

1) Dažnai atsiranda administratorių, kuriems iki admino pabaigos yra likę 1 d ir jie pradeda kenkti kitiems žaidėjams, todėl turėdami papildomą komandą /akick pastoviai kickins kokį nors administratorių, kuris jam nepatinka.

2) Jeigu vedi eventą, iškickinsi vieną kartą, o iškickinus yra 2min limitas, kad vėl negali kickinkint,o prisijungti į žaidimą nereikia nė vienos minutės, tai prisijungęs adminas, kurį būsi iškickinęs, kenks tau dar labiau šaudydamas ar panašiai, tai nejaugi pastoviai kickinsi? 

3) Serveryje yra DPKT nariai: Vasia_Carter ir Kornelijus_Kornis na ir aš, turim komandas /akick, galim jailint administratorius, vedant eventus, vistiek kažkurį iš mūsų rasi žaidime, jeigu ne, gali rašyt forume, čia dažniau būnu, tuomet jailinsim adminą, kuris trukdo vesti event..

4) Gali darytis įrodymus, kad adminas kenkia tau ir trukdo vesti eventus, o Tautrimas vėliau jį įspės administratoriaus įspėjimais ar atims išvis. 

Žodžiu.. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...